Fritidstilbud og aktiviteter

Der findes forskellige tilbud om aktiviteter og arrangementer der styrker en aktiv fritid og hverdag, som du kan læse om her.

Alle skal have en så aktiv hverdag som muligt.  Du har mange muligheder for at møde andre Herlevborgere til forskelligt socialt samvær.

Du kan vælge nogle af disse tilbud:

 

Café Palmehaven ligger i Herlevgaard Center på Herlevgårdsvej 3, der er åben for centrets beboere og deres pårørende. Caféen er åben alle hverdage kl. 11.30-14.00 og weekend og helligdage kl. 11.30 -13.30. I caféen kan man betale kontant eller med MobilePay.

Åbningstider 

  • Mandag - fredag kl. 11.30-14 
  • Weekender og helligdage kl. 11.30-13.30  

 

Beboere og gæster mødes til frokost i Café Palmehaven

Beboere og gæster mødes til frokost i Café Palmehaven

Faciliteter

Der er en stor fælles terrasse for husets beboere og caféens gæster i forbindelse med Café Palmehaven, hvor man kan sidde ude med sin mad, når vejret er godt.

Se kontrolrapporterne her.

Hjulmandens Hus ved gadekæret har kun åbent søndag kl. 13 -16 i perioden 1. maj til 1. september samt i december. På sommersøndage er der underholdning kl. 14 - 15.

Lidt historie

Hjulmandens Hus ligger på Herlev Bygade 33 ved gadekæret i Herlev. Huset er opført i 1814 af hjulmand Peder Hansen. En senere ejer Peter Julius Nielsen købte huset i 1880, og derefter var det i familieeje til 1. maj 1945, hvor Herlev Kommune købte det af sønnen Niels Martin Nielsen.
 

Pensionistklubbernes hus

I 1947 blev huset solgt til Herlev Sogns Menighedsråd, som solgte det tilbage til Herlev Kommune i 1968. Efter en større istandsættelse fik pensionistklubberne det overdraget til "kaffehus".

Aktiviteter og program

Der er servering af kaffe og kage. Sommeren igennem er der underholdning kl. 14 og kl. 15 - alle er velkomne. 

Kontaktoplysninger

Bestyrelsesformand Bo Zabel
Højbjerg Vænge 11 st. tv
2730 Herlev
Tlf.: 40 62 05 37

Adresse

Hjulmandens Hus
Herlev Bygade 33
2730 Herlev

Pensionistskovturen er en årligt tilbagevendende tradition i august med i alt ca. 600 feststemte og forventningsfulde deltagere fordelt over tre dage.

Pensionistskovtur

Seniorfesten er en årlig tilbagevendende begivenhed, som finder sted i Herlev Hallerne hvert år i marts og er for herlevborgere, der er fyldt 60 år eller mere. Aftenen byder på underholdning, god mad, hygge og dans.

Seniorfesten 2024 finder sted den 2. marts. Billetsalget starter den 8. januar 2024. Mere information om billetsalg følger.  

 

TIM er et motionstilbud til borgere i Herlev, som står uden for arbejdsmarkedet. Det kan være efterlønsmodtagere, pensionister, borgere med en kronisk lidelse, arbejdsledige eller veteraner.

I TIM er bevægelse, socialt samvær og fællesskab i centrum.

Læs bl.a. om hvordan du starter i TIM, priser og se hvilke aktiviteter du kan gå til. 

Læs mere om TIM