Iværksættere og nystartede virksomheder

Ny virksomhed? Du har fået idéen og passionen er vakt. Læs her, hvad du nu skal gøre!

Step 1: virksomhedsguiden.dk - skab dig et overblik

På hjemmesiden www.virksomhedsguiden.dk kan du finde inspiration og viden om iværksætteri og få svar på alle relevante spørgsmål omkring det at starte en virksomhed. Her ligger f.eks. beskrivelse af virksomhedsformer, momspligt, forretningsplaner og en tjekliste over, hvad du som minimum skal huske at tænke på.

I Herlev Kommune har vi et samarbejde med Erhvervshus Hovedstaden, som tilbyder gratis deltagelse i workshops og webinarer vedrørende opstart af virksomhed og giver adgang til værktøjer og viden. Er du allerede startet og har et CVR. nr., kan du også få gratis og uvildig sparring om hvordan, du driver og udvikler din virksomhed. Læs mere om Erhvervshus Hovedstadens tilbud på www.ehhs.dk.

Du kan også deltage i forskellige workshopforløb igennem Iværksætterdanmark. Læs mere på www.iværksætterdanmark.dk.      

 

Step 2: IværksætterBASIS - kom i gang

Har du en forretningsidé- eller drøm? Er det første gang, du starter egen virksomhed? IværksætterBASIS giver dig en generel introduktion til de vigtigste emner, du skal have styr på, herunder de formelle krav til oprettelse af virksomhed, og de forpligtelser, du har som stifter. Du bliver introduceret til grundlæggende viden om bl.a. virksomhedsformer, bogføring, moms, skat og jura.

IværksætterBASIS afholdes løbende som webinar, og det er gratis at deltage.

Tilmeld dig på Erhvervshus Hovedstadens hjemmeside

 

Step 3: IværksætterSUCCES - kom videre

Skal din forretningsidé gøres til en succesfuld virksomhed? Du har fået styr på det grundlæggende efter at have deltaget på IværksætterBASIS, hvor spørgsmålene omkring virksomhedsformer- og registrering, bogføring, moms og skat er gennemgået. Du er nu klar til at få kunder i butikken. Som deltager på IværksætterSUCCES vil du få personligt input fra en erfaren forretningsudvikler til hvordan, du kan indarbejde områder som bæredygtighed, digitalisering og internationalisering i dit forretningskoncept og værditilbud. Du lærer, hvordan du gør værdien af dine produkter eller ydelser tydelig for kunderne. Du kommer til at arbejde med din forretning gennem forskellige øvelser, hvor du også får indsigt i andre iværksætteres udfordringer og idéer, og nye perspektiver på dine egne.

IværksætterSUCCES afvikles løbende som en fysisk workshop, og det er gratis at deltage.

Tilmeld dig på Erhvervshus hovedstadens hjemmeside

Kontakt

Klima og Erhverv

Chefkonsulent
Birgitte Steenstrup Berchtold
40 32 59 55
Birgitte.Steenstrup.Berchtold@herlev.dk

Erhvervskonsulent
Marie Haenschke
21 55 77 70
Marie.Haenschke@herlev.dk

Herlev Bygade 90
2730 Herlev
erhverv@herlev.dk

Virksomhedsguiden

Virksomhedsguiden er én samlet digital indgang til hjælp og vejledning om opstart, drift og udvikling af din virksomhed. 

Erhvervshus Hovedstaden

Hos Erhvervshuset kan du gennem 1:1 sparring, workshops, events og dybdegående programforløb få ny viden og værktøjer til udvikling af din virksomhed.