Herlev Kommune som arbejdsplads

Herlev Kommune er en virksomhed, hvor nye ideer hele tiden ser dagens lys. Vi sætter stor pris på det dynamiske arbejdsklima og den uformelle omgangstone.

Medarbejder i Herlev Kommune

Som medarbejder i Herlev Kommune vil du blive del af en organisation, og du bliver inddraget i, og har indflydelse på, den daglige opgaveløsning. Det gælder også de overordnede strategier og politikker for kommunen.

Borgeren i centrum

I Herlev Kommune sætter vi borgeren i centrum. Det betyder, at det arbejde, der udføres i kommunen, tilrettelægges efter borgernes behov.

Herlev Kommune i tal

  • Herlev Kommune beskæftiger knap 2.000 medarbejdere, som løser vidt forskellige arbejdsopgaver på rådhuset og rundt omkring i kommunen
  • Der er over 28.000 indbyggere i Herlev Kommune
  • Der er 12 km til København, og det er nemt at komme til og fra Herlev - også med offentlige transportmidler

Personalepolitiske principper

Det overordnede udgangspunkt for Herlev Kommunes personalepolitik er at give de ansatte så gode og trygge arbejdsforhold, at de bliver i stand til at yde borgerne, kommunalbestyrelsen og udvalg m.v. den bedst mulige service inden for de givne rammer.

Læs Herlev Kommunes Ligestillingsredegørelse 2023

Derfor skal du søge job i Herlev Kommune

I Herlev Kommune arbejder vi til stadighed på at skabe sunde og udviklende rammer for medarbejderne på kommunens arbejdsplader med en fornuftig balance mellem arbejde og fritid. Vi tror nemlig på, at medarbejdernes trivsel og sundhed har stor betydning for den service, der gives til Herlev Kommunes borgere i det daglige.

Derudover har du som medarbejder i Herlev Kommune, mulighed for at søge lejebolig i Herlev via kommunens Grønne anvisning.

Vi håber, du vil tage del i vores verden og være med til at udvikle den - se vores aktuelle stillingsopslag

Kontakt

Stab for HR

Herlev Hovedgade 110, 1. sal
2730 Herlev

personale@herlev.dk