jobcenter_herlev

Jobcenter Herlev

Jobcenter Herlev hjælper dig med at få et job. Vi kan hjælpe med praktiske forhold og vejlede dig omkring din jobsøgning.

Du vil komme til samtaler med en rådgiver, som vil tale med dig om, hvordan du kan øge dine muligheder for at få et job, eller fastholde et job, hvis du er sygemeldt.

I jobcenteret kan du finde en opslagstavle med ledige stillinger, og der er computere med internetadgang, som du kan bruge til at søge jobs. Vi hjælper dig gerne, hvis du har behov for hjælp til at finde jobdatabaser og lignende.

Find vores tips til jobsøgning

I jobcenter Herlev kan du få råd og vejledning om opkvalificering – hvis du f.eks. har brug for ny viden, nye kompetencer eller hjælp til et brancheskift. Mulighederne for opkvalificering af ledige er kurser, uddannelse, at blive voksenlærling, ansættelse i løntilskud og/eller virksomhedspraktik, jobrotation, særlige jobordninger, aktiveringstilbud mm. Mulighederne for dig, der er sygedagpengemodtager, er virksomhedspraktik, mentor, mestring af følger af sygdom og fast track (hurtig opfølgning).

Vi taler sammen med dig om dine ønsker og hjælper dig til at finde det tilbud eller den ordning, der passer bedst til dine behov.

Hvis der er virksomhed, du gerne vil arbejde for, hjælper vi med at udfylde blanketter mv., så du nemt og hurtigt kan starte i virksomhedspraktik og/eller løntilskud som opkvalificering til ansættelse.

Læs om tilbud i beskæftigelsesindsatsen

Læs om tilbud til sygedagpengemodtagere. Information kommer snarest.

Jobcenter Herlev har et godt samarbejde med lokale virksomheder. Vi deltager også i rekrutteringsnetværk, både Hovedstadens Rekrutteringsservice og Nordsjællands Rekrutteringsservice. Det betyder, at vi kan hjælpe med at finde egnede kandidater til virksomhederne, når de har behov for nye medarbejdere. Det betyder også, at vi i nogle tilfælde kan matche jobsøgende og virksomheder ud fra en samtale om, hvilke medarbejdere og kompetencer de aktuelt har behov for.

Vi kan også hjælpe dig, der ikke kan starte i arbejde med det samme, men har behov for hjælp til at løse andre behov og problemstillinger først. Du vil oftest få tilbudt et individuelt, længerevarende forløb.

Læs mere om, hvis du ikke umiddelbart er parat til arbejdsmarkedet

Jobcenter Herlev

Herlev Bygade 90
2730 Herlev
Tlf. 44 52 86 00

Åbningstider
Mandag 09:00  - 14:00
Tirsdag 09:00  - 14:00
Onsdag 09:00  - 14:00
Torsdag 13:00  - 17:00
Fredag 09:00  - 14:00
Lørdag  -
Søndag  -