Velkommen til Herlev

Her kan du læse om Herlev og se de mulige kultur og fritidstilbud det tilbydes i Kommunen.

28.000 borgere og 20.000 arbejdspladser hører allerede hjemme i Herlev, og nyder godt af vores placering i hjertet af hovedstadsregionen.

Rigtig mange børnefamilier vælger Herlev, når drømmen om mere plads og luft skal indfries uden at sprænge budgettet.

Det skyldes blandt andet, at skatten er lav og institutionstaksterne fornuftige - og så ligger Herlev i perfekt afstand til København, med en god infrastruktur.

Læs mere  om indbyggertal, areal, skatteprocent, m.m. 

Populære kultur- og fritidstilbud

Mange i Herlev har et aktivt fritidsliv. Hjortespringbadet, Herlev Skøjtehal og vores to biblioteker er blandt vores mest populære kultur- og fritidstilbud.

Kultur- og Fritidstilbud særligt for børn/unge

Kultur- og Fritidstilbud - særligt for seniorer

 

Find en forening

 

GOHerlev - i Herlev elsker vi idræt

På hjemmesiden GOHerlev.dk kan du få inspiration og information om sport, fritid og fællesskab i Herlev. Uanset om du er barn, voksen eller ældre, om du er ny i byen eller har boet her hele livet – GOHerlev gør det nemt for alle at være med. Ude, inde, alene, som hold og i flok. GOHerlev inspirerer og giver dig og dem, du kender – dine børn eller forældre, dine venner og veninder – overblik over idrætstilbud i Herlev. Både faste aktiviteter og særlige begivenheder og events. GOHerlev er farverigt, billedrigt, legende, fortællende, sjovt, ambitiøst og forhåbentlig også motiverende – for det er Herlevs idrætsliv.

Find spændende aktiviteter og arrangementer i OplevHerlev kalenderen.

Grundlovsceremonier

Før ansøgere kan få dansk statsborgerskab, skal de deltage i en grundlovsceremoni. I Herlev sker det to gange i kommunalbestyrelsens mødesal på Herlev Rådhus.

Tilmelding

Ansøgere får direkte besked fra Udlændinge- og Integrationsministeriet og skal så tilmelde sig via herlev.dk med NemID. Ansøgere kan tilmelde sig uden NemID ved at møde op i Borgerservice på Herlev Rådhus. Ansøgere skal selv have gyldig legitimation og en erklæring fra Udlændinge- og Integrationsministeriet med til ceremonien.

Gyldig legitimation kan for eksempel være

  • opholdskort
  • fremmedpas
  • konventionspas
  • kørekort udstedt i Danmark.

 

Det kan også være pas, identitetskort eller kørekort udstedt af en offentlig myndighed i et andet EU/EØS-medlemsland eller i Schweiz.

Herlev holdt den første ceremoni i februar 2020.

Læs mere om grundlovsceremonier hos Udlændinge- og Integrationsministeriet