Salg af ejendomme

Her på denne side kan du se, hvilke ejendomme Herlev Kommune udbyder til salg.

Herlev kommune ejer flere ejendomme.

Ejendomsporteføljen er i konstant udvikling, og af og til bliver nogle af kommunens ejendomme og grunde overflødige, hvorfor de udbydes til salg til erhverv såvel som privat personer.

Ved spørgsmål send mail til: udbud@herlev.dk.

Pt. er følgende ejendomme udbudt til salg:

Gammel Klausdalsbrovej 555 – Forventes offentliggjort 2021

Ejendommen er beliggende på Matrikelnummer 8e, Gammel Klausdalsbrovej 555, 2720 Herlev, 3,5 km fra Herlev Rådhus og ca. 14 km fra Københavns Rådhusplads. Ejendommens grundareal er på 1528 m2.

Gammel Klausdalsbrovej 543A – Forventes offentliggjort 2022

Matr.20D beliggende Gammel Klausdalsbrovej  543B.

Grunden er udstykket efter nedlæggelse af en ældre ejendom ”Hannes Minde Museet”, fra det gamle Hjortespring. Det er en koteletgrund på 702 m2.

Gammel Klausdalsbrovej 543B – Forventes offentliggjort 2022

Matr.20C beliggende Gammel Klausdalsbrovej  543B. Grunden er udstykket efter nedlæggelse af en ældre ejendom ”Hannes Minde Museet”, fra det gamle Hjortespring. Det er en regulær grund på 702 m2.

Krogestykket 33 og Persillehaven 38 - Grund til Plejeboliger mv.

Ejendommene udgøres af Persillehaven 38 og en del af  Krogestykket 33 beliggende i Hjortespring, og udbydes med forkøbsret. Grundene er på over 30.000 m2.

Kommunen har et ønske om at udvikle ejendommene til servicearealer og plejeboliger til borgere efter principperne i friplejeboligloven for at imødekomme det fremtidige behov for plejeboliger i Kommunen.

Det kommende byggeri skal indeholde plejeboliger med tilhørende servicearealer, Kommunens aktivitets- og genoptræningscenter, midlertidige døgnpladser, hjemmepleje og hjemmesygepleje samt et produktionskøkken. Ligeledes skal byggeriet huse et antal kommunale, administrative arbejdspladser samt lokaler for private erhvervslejemål – og på grundene kan der i øvrigt opføres familieboliger og boliger for aldersgruppen 50+.

Nedenfor findes dokumenter i forbindelse med salg af grundene:

 

Bilaget – Projektbeskrivelse – Byggeprogram 33 - bilag 9.1 er korrigeret den 22. december 2020 til den korrekte version indeholdende tegningsmateriale.