Velkommen til foreningssiden

Er I en etableret forening eller skal oprettes som en ny forening i Herlev Kommune, finder I her alle vigtige og nødvendige informationer.

Foreningssiden er en service for folkeoplysende foreninger i Herlev Kommune. Hvad enten foreningen placerer sig inden for kultur-, idræts- eller fritidsområdet.

Ønsket med Foreningssiden er, at det skal være nemt og enkelt at finde alle de vigtige og nødvendige informationer, som folkeoplysende foreninger i Herlev Kommune har brug for.

Informationerne kan være for allerede etablerede foreninger, som har brug for at kende til tilskudsfrister, lokalelån og muligheden for at deltage i relevante politiske processer. Eller det kan være informationer for borgere, som går med planer om at starte en ny forening og har brug for at vide, hvordan det gøres, og hvad der kræves.

Link til årshjul der angiver de vigtigste datoer, som folkeoplysende foreninger inden for kultur- og fritidsområde i Herlev Kommune bør kende til - og herunder de undermenuer, som Foreningssiden indeholder.

Ny forening i Herlev

Søg tilskud og puljer

Book lokaler og faciliteter

Deltag i aktiviteter og events

Politisk indflydelse

Børneattester

PR for din forening 

Oplysning om Herlev Kommunes behandling af persondata - til foreninger

Nyhedsbrev fra Kultur og fritid

Kultur og fritid udsender nyhedsbrev flere gange årligt. Nyhedsbrevet er målrettet personer der er aktive i foreningslivet ex. i bestyrelsen, som instruktører, frivillige etc.  

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Kontakt

Idræt og folkeoplysning

Skinderskovvej 31
2730 Herlev
44 52 70 00
kulturogfritid@herlev.dk

 
 
Åbningstider
Mandag 8-15
Tirsdag 8-15
Onsdag 8-15
Torsdag 8-17
Fredag 8-14