Cykling uden alder

Herlev Kommune er blevet en del af foreningen Cykling uden alder, som giver de ældre herlevborgere mulighed for at nyde naturen og få nye oplevelser.

Herlev Kommune ønsker, at flere ældre medborgere får mulighed for at være en del af et livsbekræftende fællesskab og samtidig være aktive på sit eget niveau ved at deltage i Cykling Uden Alder. Udgangspunktet for deltagelse, er beboerne på kommunens tre plejecentre samt brugerne af Aktivitetscentret.

Med aktiviteten Cykling Uden Alder giver Herlev Kommune beboerne på kommunens plejecentre mulighed for at møde lokalsamfundet og opleve Herlev Kommunes herligheder på en ny måde. Samtidig bidrager aktiviteten til fælles oplevelser og frisk luft for både de ældre medborgere, men også for cykelpiloterne.  

Læs mere om Cykling uden alder

Bliv pilot på cykelturen

Vi søger frivillige cykelpiloter, der har lyst til at skabe gode øjeblikke og skønne cykelstunder for ældre, som ikke selv kan cykle længere. 

Skriv en mail til Mads Wraae fra Aktivitetscenteret, for at tilmelde dig. 

Tilmeld dig som frivillig cykelpilot

Hvad vil det sige at være cykelpilot?

Alle kan blive piloter. Piloter er både seniorer, studerendende, familie eller venner til nogen, der trænger til at komme ud og få nye oplevelser i hverdagen. Om du er ung eller gammel, er det vigtigste, at du har lysten til at cykle og få en masse gode oplevelser og snakke med de ældre medbogere.

Når du har tid og lyst

Du cykler når du har tid og lyst. Hver dag, hver uge eller bare en gang i mellem.

Når du har meldt dig som pilot, vil du oplært og klædt grundigt på til din første cykeltur. Når du føler dig klar, kan du booke den første tur online. Dette vil du blive guidet til af Mads Wraae, som du har tilmeldt dig hos. 

Når din booking bliver bekræftet af en koordinator, og når turen starter, kan du sammen med den ældre passager finde ud af, hvor turen skal gå hen. 

Kickoff-arrangement

Potentielle piloter, pårørende og passagerer er alle velkomne, når vi cykler sommeren i gang!

Torsdag den 23. maj kl. 10:00-12:00, Lille Birkholm Center, Sennepshaven 2, Herlev.

Program
  • Hør om Cykling uden alder
  • Kør en tur med borgmesteren
  • Bliv oplært som cykelpilot eller prøv en tur som passager
  • Prøv de el-drevne rickshaws