Anmeld socialt bedrageri

Her kan du anmelde socialt bedrageri både som navngiven person og anonymt, samt finde kontaktoplysninger.

Herunder kan du sende en skriftlig anmeldelse. Her kan du også både være anonym eller stå som navngiven person. Hvis du vil være anonym, skal du ikke skrive navn eller andre oplysninger om dig selv.
 

Den anmeldte person har ret til aktindsigt, og vil ved anmodning om aktindsigt få udleveret anmeldelsen.
 

Vi skal gøre opmærksom på, at det er strafbart at angive vildledende og urigtige oplysninger med vilje. Du skal derfor kun anmelde forhold, hvor du er sikker i din sag.
 

Hvis du er i tvivl om din mistanke, kan du kontakte os for en afklaring af forholdet.

Anmeld socialt bedrageri

Har du mistanke om socialt bedrageri? Anmeld socialt bedrageri her Kontrolfunktionen undersøger og følger op på anmeldelserne.

Hvis du ønsker at være anonym, og vælger at kontakte os pr. telefon, skal du ringe fra hemmeligt nummer og ikke oplyse os om dit navn. Vi er forpligtede til at føre journal over de anmeldelser vi modtager, og derfor også forpligtede til at notere navn og telefon nummer ned på anmelderen.

Hvis du er i tvivl om de forhold du har mistanke til, kan du kontakte Kontrolfunktionen pr. telefon eller mail. Vær opmærksom på, om du vil være anonym.

Hvis du er i tvivl, om du er berettiget til en eller flere ydelser, som du selv modtager, skal du kontakte den udbetalende afdeling/myndighed, for at få svar på regler og betingelser for ydelsen.

Kontrolfunktionen

T: 44 52 86 64 eller
T: 44 52 70 49
E: kontrolfunktionen@herlev.dk 

Digital Post: Du kan skrive til Herlev Kommune fra din digitale postkasse. Skriv at din post er til Kontrolfunktionen.

Du kan ikke være anonym, når du sender post fra din mailadresse eller din digitale postkasse.

Åbningstider
Mandag 9-14
Tirsdag 9-14
Onsdag 9-14
Torsdag 13-17
Fredag 9-14