Program for Herlev Festuge 2023

Publiceret 01-08-2023

Fra den 27. august til den 3. september 2023 byder Herlev Festuge på en masse god musik og forskellige aktiviteter til børn, unge og familier.

Musikprogram – klassikere og lokale bands

Fredag den 1. september indtager 80’erne Springvandstorvet når Danseorkestret spiller op til fest med gode hits som Regndans og Kom tilbage nu, mens Wafande runder aftenen af med et brag af en fest fra den store scene.

Thomas Helmig Jam og Anders Blichfeldt og det Nye Band spiller lækre hits lørdag den 2. september, mens Herlev Musical og Teater hylder Billy Joel med en hyldestkoncert fyldt med gode hits. 

DJ Faustix lukker endnu engang store scene lørdag aften.

Derudover spiller flere lokale bands både fredag og lørdag, og Dansescenen er spækket med lækre opvisninger og workshops – i forskellige stilarter og for alle aldre - kom og dans med og få et smil på læben.

Aktiviteter for børn og familier

Deltag bl.a. i gymnastik og balletworkshops, danseworkshops og opvisninger, skyd på mål med Wolfpack basket og Herlev Ishockey Klub. Tag en tur i hoppeborgen, og bliv tryllet om til en prinsesse, et dyr eller noget helt andet.    

Søndag den 3. september er der børnefilm med Herlev Skolebio og Dragedag for hele familien på Naturcenter Kildegården, hvor alle opfordres til at kigge forbi – og tage deres drager med.

Aktiviteter for unge – streetfodbold og ungelounge

Herlev Ungdomsråd har ungelounge i Byparken, og SSP står for Street Fodbold turnering på Rådhuspladsen mens GAME laver street aktiviteter.

Klimafestival – Bær dig dygtigt ad på Herlev Bibliotek

Kom til grøn mini-festival om klima, bæredygtighed og genbrug med workshops og boder for store og små. Vi sætter fokus på klima og bæredygtighed med en hyggelig dag fuld af aktiviteter under overskriften "Bær dig dygtigt ad – fra verdensmål til hverdagsmål".

Du kan blandt meget andet lære at forny dit tøj sammen med en designer, smage klimavenlig mad kokkereret af lokalpolitikere, bytte planter og blive inspireret til at spare på energien gennem renovering og omlægning af varme. For børnene har vi både affaldsquiz, vindmølle-leg, vævning med naturmaterialer, stofpose-workshop og besøg af en vaskeægte vand-superhelt!

Morgenbord, vinsmagning, film og foredrag

Der er endnu engang gratis morgenbord i gågaden lørdag morgen kl. 8-10 tilsat swingglad jazz, vinsmagning i Præstebro Kirke, flere spændende film i Teaterbio og foredrag med TV-lægen Peter Qvortrup.

 

Læs mere og se hele programmet for Herlev Festuge 2023

Du finder også en programoversigt i Herlev Bladet i uge 34.

Vær opmærksom på, at flere arrangementer kræver tilmelding eller billetkøb, hvilket vil være anført under den enkelte aktivitet.

Har I spørgsmål til arrangementerne i Festugen, så kontakt Festugesekretariatet på herlevfestuge@herlev.dk