10. mar 2022

Kom godt igennem skilsmissen

Få gratis hjælp til, hvordan du og dine børn kommer trygt igennem en skilsmisse.

Herlev Kommune tilbyder kurset ´Samarbejde efter skilsmisse´ (SES), som er en hjælp til dig, der gerne vil forstå dine børns reaktioner og støtte dem både under og efter en skilsmisse. Du kan også få hjælp til at håndtere dine egne følelser og behov i forbindelse med skilsmissen.

Kurset er både for forældre, der er på vej til at gå fra hinanden, og for forældre, hvor bruddet er sket for længere tid siden. Du kan enten komme alene eller sammen med din eks, bare du/I kan deltage alle dage.

SES kurset giver dig indblik i, og redskaber til at forstå vrede, børns behov og faldgruber i forældresamarbejdet. Kurset er bygget op over 3 moduler af 3 timer: 1. Forældre og konflikt, 2. Børns reaktioner og kommunikation i børnehøjde, 3. Samarbejde i praksis.

SES bygger på den nyeste viden fra forskning og praksis og er evidensbaseret. Det betyder, at forskere har undersøgt effekten, og at SES beviseligt hjælper med at reducere stress, fjendtlighed, depression og sygedage.

Det er ikke en mirakelkur, og SES gør sjældent dig og din eks til de bedste venner igen. Men SES hjælper dig med ikke at hænge fast i uheldige mønstre, som går ud over dig selv og børnene.

Hvis du ønsker at deltage eller ønsker mere information, så kontakt:

Stine Havmand tlf.: 30505729 stine.hafdell.havmand@herlev.dk

Det er også muligt at få hjælp online, når det passer dig:

Online SES giver dig mulighed for at få hjælp, når det passer dig. SES er et spændende onlineunivers med øvelser og dilemmaer, fortalt gennem lyd og billeder. SES giver indblik i børns behov og udvikling, samt redskaber til at forstå børns vrede. Derudover vil du få hjælp til at håndtere dine egne følelser og behov i forbindelse med skilsmissen.

Du kan få adgang online med det samme på ses.dk