Herlev Kommune har ansat ny direktør

Publiceret 30-03-2022

Arne Eggert tiltræder som direktør for Herlev Kommunes velfærdsområder den 1. maj 2022.

47-årige Arne Eggert bliver ny direktør i Herlev Kommune med ansvar for de tre store velfærdsområder, Dagtilbud og Skole, Børn og Familie samt Sundhed og Voksne.

Arne Eggert kommer fra en chefstilling i Københavns Kommune og har forud for det opnået erfaring med topledelse som direktør i KL og afdelingschef i Undervisningsministeriet. Han er uddannet som cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet.

“Jeg glæder mig enormt til at starte i Herlev Kommune. Det engagement og den faglighed, jeg har mødt hos medarbejdere, chefer og politikere i ansættelsesudvalget er smittende, og jeg ser frem til at bidrage til at indfri kommunens høje ambitioner på velfærdsområderne,” siger Arne Eggert.

Det er en tilfreds og forventningsfuld borgmester Thomas Gyldal Petersen, som om ansættelsen af Arne Eggert udtaler:

”Det er godt at bo i Herlev, og det skal det blive ved med at være. Den kurs, vi i Herlev har på velfærdsområderne, kræver erfarent og kompetent lederskab, og det får vi nu. Både jeg og kommunalbestyrelsen ser frem til samarbejdet med Arne Eggert. Det gælder ikke mindst omkring vores historiske prioritering af ældre- og sundhedsområdet samt vores fokus på skoler og dagtilbud og på udsatte borgere i Herlev.”

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:
Jesper Zwisler, kommunaldirektør, Herlev Kommune. Telefon 4452 7002.