Træningsskøjtehal

Herlev Kommune opfører ny træningsskøjtehal, der kommer til at ligge i forlængelse af den eksisterende skøjtehal. Træningsskøjtehallen forventes klar til brug i august 2019.
Herlev har haft egen skøjtehal siden 1977, og interessen for issport er fortsat stærk i Herlev - både på foreningsniveau og hos almindelige skøjteglade brugere. I mange år har det betydet et øget pres på haltiderne, og det har kunnet mærkes både hos elite- og breddeidrætten og i forhold til den offentlige brug af hallen.
 
Kommunalbestyrelsen har prioriteret at anvende en del af anlægsbudgettet til at bygge en træningsskøjtehal - dels for at løfte behovet for mere plads samt for at give bedre haltider for flere brugere, dels for at lytte til brugernes ønske om en fuld isbane på 30 x 60 m (internationale mål).
 
Herunder kan du læse mere om projektet - siden vil blive opdateret løbende.

Tidsplan for byggeriet

Byggeriets faser

Byggeriet er nu gået i gang - der var første spadestik på byggepladsen den 3. december 2018. 

De første opgaver vil være etableringen af selve byggepladsen og adgangsvejene til byggepladsen. Derefter påbegyndes jordarbejder, som i henhold til Herlev Kommunes forskrift for miljøhensyn ved bygge- og anlægsaktiviteter vil foregå i tidsrummet mellem kl. 07.00-18.00 mandag til fredag og lørdag fra kl. 07.00-14.00.

 

Hvem står bag byggeriet?

Herlev Kommune har nu skrevet kontrakt med et totalentreprenørteam bestående af Base Erhverv A/S, Arkitema arkitekter, Rådgivende ingeniør Hundsbæk & Henriksen samt Prorink om at bygge den ny træningsskøjtehal.

Herlev Kommune er bygherre med Orbicon og H+ arkitekter som bygherrerådgivere.

Har du spørgsmål til byggeriet?

Har du spørgsmål til projektet, er du velkommen til at sende en mail til Center for Ejendomme og Intern Service via ceis@herlev.dk

Billeder af byggeriet

Byggeriet af den nye træningsskøjtehal skrider trinvis og planmæssigt frem - med fundamentet for og konstruktionen om den nye bygning.

Herunder kan du følge med i byggeprocessen.

Et lille tip: Læser du på en mobiltelefon, så vip den, så skærmvisningen bliver horisontal.

Billeder fra marts 2019

Billeder fra februar 2019

Billeder fra januar 2019

Billeder fra december 2018

Center for Ejendomme og Intern Service

Har du spørgsmål til byggeriet af træningsskøjtehallen, er du velkommen til at sende os en mail.