Velkommen til den nye version af herlev.dk

En ny version af Herlev Kommunes hjemmeside har set dagens lys i en mere moderne udgave, som jeg håber vil blive taget godt i mod. Tag et kig rundt på hjemmesiden – og bliv gerne inspireret til at tage ud og opleve mere af Herlev!  

Med den nye version af herlev.dk har vi lagt os i selen for at skabe en platform, der i højere grad tager afsæt i brugernes hverdag, udfordringer og konkrete spørgsmål. Som kommune og myndighed på mange områder er der selvsagt mange informationer, der skal formidles, men vi har forsøgt at bygge hjemmesiden op på en mere enkel og overskuelig måde, så du som bruger hurtigt kan danne dig et overblik over, hvilke informationer, du har brug for at få foldet ud.
 
Det har været afgørende for os, at brugerne skal have nemmere adgang til at betjene sig selv på nettet. Derfor har vi med grafiske virkemidler tydeligt fremhævet på hjemmesiden, når vi kan tilbyde selvbetjeningsløsninger. Har du spørgsmål eller behov for yderligere viden, giver kontaktboksene i højre side et godt og hurtigt overblik over, hvem der kan hjælpe med svar. 

I dag har vi sat strøm til et nyt dagsordensmodul, hvor du kan abonnere på dagsordner, bilag og referater fra kommunalbestyrelsen og udvalg. Dagsordensmodulet finder du her herlev.dk/om-kommunen/politik/dagsordener-referater-og-bilag og her kan du let til- og afmelde dig en abonnementsordning på nyt fra kommunalbestyrelsen og de forskellige udvalgsmøder. 

Med Oplev Herlev-kalenderen kan du ånde lettet op, for selv om festugen er slut for i år, så fortsætter kultur- og fritidslivet i Herlev med at blomstre med sin buket af sjove, spændende og forskelligartede aktiviteter.
 
Hjemmesiden opdateres løbende, så det indhold vi lægger på, er ajourført og relevant. Hvis du opdager, at der er steder eller informationer, som vi bør kigge nærmere på, er du mere end velkommen til at skrive en mail med så konkrete oplysninger og henvisninger som muligt (gerne direkte links) til vores kommunikationsteam via mailen webmaster@herlev.dk 
 

Venlig hilsen

Thomas Gyldal Petersen
Borgmester