herlev_bymidte

Udvikling af Herlev Bymidte

Kom med ideer og forslag og deltag på borgermøde. Herlev Kommune har udarbejdet et debatoplæg om planer og proces for udviklingen af Herlev Bymidte. Alle interesserede opfordres til at indsende ideer og forslag til planlægning og miljøkonsekvensrapport for udvikling af Herlev Bymidte.

Herlev Kommune har udarbejdet et debatoplæg om planer og proces for udviklingen af Herlev Bymidte. Alle interesserede opfordres til at indsende ideer og forslag til planlægning og miljøkonsekvensrapport for udvikling af Herlev Bymidte.

 

Send dine ideer og forslag senest 1. november

Hvis du har ideer eller forslag til hvilke forhold, du mener, skal miljøvurderes eller undersøges i forbindelse med den forestående planlægning for området, skal du sende dem til Herlev Kommune på e-mailen: byplan@herlev.dk senest den 1. november 2018.

 

Hør mere på borgermøde den 22. oktober

Ejer og bygherre af Bymidten inviterer til borgermøde, hvor du kan få mere at vide om projektet og planlægningsprocessen for Herlev Bymidte. Borgmesteren byder velkommen og derefter vil Thomas Riise-Jakobsen fra NREP præsentere projektet for Herlev Bymidte.

Borgermødet finder sted mandag den 22. oktober, kl. 19-21 i Herlev Medborgerhus, og tilmelding er ikke nødvendig.

 

Læs mere og se debatoplægget her.

 

Send spørgsmål om debatoplægget eller borgermødet til Center for By, Kultur og Erhverv på byplan@herlev.dk eller ring 44 52 64 21.