Transport til vaccination

Borgere, der bor hjemme og modtager personlig pleje og praktisk bistand, kan få hjælp til at booke tid til vaccination og til kørsel.

Det er gratis at blive vaccineret, og det er frivilligt, om du vil tage imod tilbuddet.

Du vil få besked i e-boks, når du kan blive vaccineret. Hvis du er digitalt fritaget, vil du få brev med posten. Når du har fået besked, skal du selv gå ind på vacciner.dk og booke tid til vaccination eller ringe til Region Hovedstaden på 7020 0233 og få en tid.

Herlev Kommune tilbyder at booke tid samt køre dig til vaccinationsstedet i de tilfælde, hvor du ikke har mulighed for, at dine pårørende eller andre i dit netværk kan hjælpe med at køre dig. 

Hvis du har brug for hjælp til at booke tid til vaccination eller kørsel, skal du henvende dig til din hjemmehjælp, som kommer hos dig i hverdagen.

Sundhedsstyrelsen anbefaler vaccination mod COVID-19, da den beskytter mod at blive smittet og syg af COVID-19. Du kan altid finde den nyeste information om vaccination mod COVID-19 på sst.dk/corona

Hvis du er i tvivl, om du kan få vaccinen eller har andre spørgsmål, anbefaler vi, at du taler med din praktiserende læge eller din behandlingsansvarlige sygehuslæge.