Smitte med særlig corona-variant i Herlev Syd

Alle beboere i området omkring Gåseholmvej, Stumpedal, Sønderlundvej, og Engløbet opfordres til at blive testet i weekenden.

Styrelsen for Patientsikkerhed har oplyst Herlev Kommune, at der i området omkring Gåseholmvej, Stumpedal, Sønderlundvej og Engløbet er fundet smitte med en særlig corona-variant hos enkelte borgere i området. På baggrund af smitteudbruddet bliver der indsat et lokalt pop up-testcenter forbeholdt beboerne i området. Alle beboerne i området opfordres til at blive testet hurtigst muligt. 

Der er igangsat intensiv smitteopsporing, grundig rengøring og målrettet kommunikation til borgerne i området. Herlev Kommune har fredag aften medarbejdere i området for at informere om situationen og opfordrer beboerne til at blive testet. Kommunen informerer også på hjemmeside og Facebook, ligesom der bliver sat plakater op i opgangene i nærområdet.

Herlev Kommune er i tæt dialog med Styrelsen for Patientsikkerhed og følger nøje styrelsens anbefalinger til, hvilke initiativer der skal igangsættes.

Midlertidigt testcenter

Beboerne i nærområdet har mulighed for at blive testet i det lokale pop up-testcenter i løbet af lørdag den 8. maj 2021. 

Øvrige testcentre for alle herlevborgere:

  • Kviktestcentret på Herlev Gamle Skole, Herlev Bygade 92 B. For alle fra 6 år. Uden tidsbestilling. Åbent hverdage kl. 8-18, weekender kl. 10-18.
  • PCR-testcentret i Herlev Hallen, Tvedvangen 194. For alle fra 2 år. Kræver tidsbestilling på coronaprover.dk

Kort over området