Prioriteret og synlig indsats for øget tryghed

Herlev Kommune samarbejder med politiet og forretningsdrivende ved Bangs Torv om tiltag, der skal genskabe god ro og orden.

Borgere i Herlev kommer til at se politiet mere hen over sommeren. Navnlig om aftenen, hvor en gruppe unge mænd har skabt utryghed for borgere og butikker særligt i området ved Bangs Torv. Gruppen af unge mænd har bl.a. kørt bilræs, begået kriminalitet, hængt ud og støjet.

Nu kommer der overvågning i området, hvilket føjer sig til tiltag, som Københavns Vestegns Politi sammen med Herlev Kommune og forretningsdrivende allerede har iværksat. Det drejer sig om synlig og civil politimæssig tilstedevær, gadeplansmedarbejdere, vagter fra kommunen, fartbump, betonklodser - samt udstedelse af påbud mod at være på stedet og forbud mod at opholde sig i området, når det er muligt.

”Det skal være trygt og godt at bo, leve og færdes i Herlev, og derfor kører vi aktuelt en prioriteret og synlig indsats hen over sommeren,” siger vicepolitiinspektør Thomas Mejborn, leder i lokalpolitiet.

Har man som borger information eller gjort observationer, kan man henvende sig til lokalbetjentene i området eller ringe på telefon 4386 1448.