google_succes_online

Nyt gratis kursus til virksomheder i Herlev: Bliv blandt de bedste på nettet

Ønsker du at optimere dit online salg og blive blandt de bedste på nettet kan du gratis deltag i Herlev Kommunes og Google Succes Online-kurset.

Google Succes Online tilbyder kompetente undervisere, der giver dig forståelse for at udnyttet internettets muligheder bedre. Du bliver vejledt på din nye digitale rejse og lærer at identificere din næste indsats. Kurset forløber over to dage, og tilmelding foregår efter først-til-mølle-princippet.

 

Lær at tackle fem udfordringer

De to kursusdage giver dig gode redskaber til din videre succes:

 

På kickoff-kurset identificerer vi fem udfordringer, der er afgørende for succes på nettet. Du bliver klogere på hjemmesidens teknik og indhold, data og sporing, synlighed på nettet og optimering og fastholdelse. På Kickoff får du forståelse og overblik.

 

På værkstedskurset skal du i samspil med den digitale ekspert og dine meddeltagere definere din næste digitaliseringsindsats. Du går derfra med en handlingsplan med fokus på målsætninger, og hvordan du opnår dem.

 

Kickoff: Bliv bedst på nettet - mandag den 29. oktober 2018, kl. 13:00-17:00.

Værkstedet: Fra tjekliste til handlingsplan - mandag den 12. november 2018, kl. 13:00-17:00.

 

Begge kursusdage finder sted i

Herlev Medborgerhus
Herlevgårdsvej 18-20
2730 Herlev

Tilmelding: https://events.withgoogle.com/herlev/

Kontakt erhvervskonsulent Birgitte Steenstrup Berchtold her Birgitte.Steenstrup.Berchtold@herlev.dk eller på tlf. 40 32 59 55, hvis du har spørgsmål til kurset.