Forside | Nyheder | Morgenbrød til de tidlige cykelpendlere

Morgenbrød til de tidlige cykelpendlere

Pendler du på cykel, og bliver du i sadlen trods efterårets mørke, kulde og blæst? Så kan du se frem til fredag den 27. oktober, hvor Herlev Kommune fra kl. 07.00 deler morgenbrød ud på Frederikssundruten ved BIG Shoppingcenter i retning mod København.
Morgenbrød til de tidlige cykelpendlere

Fredag den 27. oktober deler Herlev Kommune morgenbrød ud til morgencyklisterne på Frederikssundruten ved BIG Shoppingcenter.

Morgenbrødet deles ud som en del af en kampagne, der skal motivere dig til at fortsætte med at cykle hele året. Hvis du har tid til at gøre et kort stop, vil en cykelmekaniker give din cykel et let eftersyn, og for at du ikke skal blive kold, kan du nyde en kop kaffe imens.

Frederikssundruten, der i Herlev Kommune løber langs Herlev Hovedgade, er en af de fem Supercykelstier, der blev indviet i 2017. Frederikssundruten er 37 km lang og forbinder kommunerne Frederikssund, Egedal, Ballerup, Herlev og København.

Fakta om supercykelstierne

  • Supercykelstierne er et samarbejde mellem Region Hovedstaden og 23 kommuner om at skabe et net af cykelpendlerruter i høj kvalitet, der kan gøre cyklen til et seriøst transportvalg.
  • Ambitionen med supercykelstierne er at prioritere forholdene for dem, der vælger at pendle på cykel. Kommunerne arbejder for at sikre fire overordnede kvalitetsmål; tilgængelighed, fremkommelighed, komfort samt sikkerhed og tryghed. Det indebærer blandt andet en reducering af skarpe sving, høj standard hele vejen, belysning, jævn belægning, snerydning samt vandposter og cykelpumper langs ruterne.
  • Per 2017 består supercykelstierne af otte ruter, hvoraf fem blev indviet i år. De fem nye ruter er blevet til gennem et samarbejde mellem 13 kommuner og Vejdirektoratet. Ruterne er: Allerødruten, Frederikssundruten, Indre Ringrute, Værløseruten og Ring 4-ruten. Læs mere om supercykelstierne på www.supercykelstier.dk.
Sidst opdateret 04/12 2017
Kontakt

Herlev Kommune
Herlev Bygade 90
2730 Herlev
Send os en mail
tlf. 44 52 70 00