23. april 2020

Klar til at serve, smashe, sprinte og springe

Dele af idrætten genåbner udendørs.

Fra på lørdag den 25. april er det igen muligt at serve og smashe på byens udendørs tennisbaner. Og allerede den følgende mandag, den 27. april, vil Herlev Stadions atletikfaciliteter igen være klar til brug for sprintere og springere.
Også padelbanerne ved Skinderskovhallen, de udendørs træningsstationer samt pentanquebaner rundt om i byen åbner senest mandag den 27. april. 

Omklædningsfaciliteter og klubhuse er fortsat lukkede 

Den delvise genåbning af Herlev Kommunes udendørs idrætsanlæg betyder i første omgang genoptagelse af aktiviteterne hos bl.a. Herlev Tennis, Herlev Løbe- og Atletikklub samt i byens fitnessforeninger. Genåbningen sker i forlængelse af den anbefaling, Danmarks to store idrætsforbund, DIF og DGI, er nået frem til efter dialog med sundhedsmyndighederne. Anbefalingen lyder, at udendørsidræt uden kropskontakt kan afholdes. 

Dog skal det fortsat ske inden for rammerne af de generelle krav og anbefalinger, som ikke at samles flere end 10 personer, at holde afstand til andre og at holde sig hjemme, hvis man har symptomer som feber, hoste eller muskelømhed.