Høje smittetal i Herlev

Smittetallet stiger i øjeblikket i Herlev, ligesom i resten af landet, og vi har vi nu nået en incidens på over 500. Det betyder blandt andet, at de mindre klassetrin på Lindehøjskolen hjemsendes.

Styrelsen for Patientsikkerhed givet et påbud om, at eleverne fra 0. til og med 5. klasse på Lindehøjskolen skal hjemsendes fra på mandag den 15. november. Der er sendt nærmere information ud via Aula til forældre med børn på Lindehøjskolen.

På baggrund af den høje smitte i Herlev opfordrer vi alle borgere til at lade sig teste og alle, der endnu ikke er vaccineret, til at lade sig vaccinere. Det er muligt at blive testet uden tidsbestilling i kviktestcentret på Herlev Gamle Skole, Herlev Bygade 92 B, og man kan bestilles tid til PCR-test på coronaprover.dk.

Vi arbejder løbende på at skaffe mere testkapacitet til Herlev, men der er også gode muligheder for at blive testet i omegnskommunerne. Vi er sideløbende i gang med at flytte testcentret fra Dildhaven til arealet foran Herlev Hallerne. Nærmere information omkring flytningen bliver meldt ud på Herlev Kommunes Hjemmeside og Facebook.

Se hvor du kan blive testet og vaccineret

For at begrænse smitten opfordres alle desuden til at overholde Sundhedsstyrelsens anbefalinger om at holde afstand, have god håndhygiejne og alle de andre gode råd.

Sikkert kommunalvalg

Tirsdag den 16. november afholdes Kommunal- og Regionalvalg i hele landet – også i Herlev. På valgdagen tager vi alle de nødvendige forholdsregler for, at valget kan gennemføres trygt og sikkert. Der vil være værnemidler til rådighed, og der vil også være mulighed for at stemme på sikker vis udenfor valgstedet, selvom man skulle være smittet med Covid-19 eller er utryg ved at stemme.

Tak fordi I passer godt på hinanden og lader jer teste, så vi kan bryde smittekæderne.

Anbefalinger i tilfælde af høj lokal smitte

Styrelsen for Patientsikkerheds har en række anbefalinger i tilfælde af høj lokal smitte.

Se anbefalingerne ved at klikke på billedet herunder: