Herlev Festuge 2022

Programmet for Herlev Festuge 2022 er klar! Glæd jer til otte dage sprængfyldt med mere end 150 festlige arrangementer og aktiviteter i hele Herlev fra den 28. august til den 4. september.

Musikprogram – gamle klassikere og lokale bands

Anne Linnet er hovednavn på den store scene lørdag eftermiddag efterfulgt af Jørgen de Mylius Eldoradoshow. Herlev Musical og Teater spiller et udpluk af hitsene fra ’We will rock you’. Hanne Band er tilbage og giver den gas med 80’er hits fredag aften på store scene. Stig og vennerne giver en musikalsk hyldest til Flemming ’Bamse’ Jørgensen fredag på Springvandstorvet. Upcoming artist BeJules (Julie Bjerre) krydrer festugeprogrammet med hendes smukke popmelodier. DJ Faustix lukker store scene lørdag aften.

Derudover spiller flere lokale bands både fredag og lørdag, og Dansescenen er spækket med lækre opvisninger og workshops – i forskellige stilarter og for alle aldre - kom og dans med og få et smil på læben.

Aktiviteter for børn og familier

Deltag i gymnastik og balletworkshops, dans, historisk sporleg, skyd på mål med Wolfpack basket og Herlev Ishockey Klub, prøv forhindringsbane med Herlev Rebels, tag en tur i hoppeborgen og meget mere. På GOherlev.dk kan du se de mange spændende idrætstilbud festugen byder på.

Lørdag er der børnefilm med Herlev Skolebio, og søndag slutter festugen med Dragedag på Naturcenter Kildegården, hvor alle opfordres til at kigge forbi – og tage deres drager med.

Aktiviteter for unge – streetfodbold og ungelounge

Herlev Ungdomsråd har ungelounge i Byparken, og SSP står for Street Fodbold turnering på Rådhuspladsen om lørdagen mens GAME laver street aktiviteter.

Morgenbord, vinsmagning, film og foredrag

Der er endnu engang gratis morgenbord i gågaden lørdag morgen kl. 8-10, vinsmagning i Præstebro Kirke, flere spændende film og foredrag med Chris MacDonald.

Se hele programmet og find praktiske informationer på herlevfestuge.dk

Vær opmærksom på, at flere arrangementer kræver tilmelding eller billetkøb.