Herlev Festuge 2019 – bliv klogere på de mange aktiviteter

Glæd jer til otte festlige dage med mere end 150 aktiviteter og arrangementer i hele Herlev fra den 25. august til den 1. september.

Festugen er en foreningsfest med masser af spændende foreningsboder og foreningsaktiviteter, hvor også børnene er i fokus. I kan blandt andet deltage i børneboksning, gymnastik og balletworkshop, dans, historisk sporleg, prøve parkour, redskabsgymnastik og spejderaktiviteter, tage en tur i hoppeborgen, eller prøve kræfter med basket og hockey. Om lørdagen er der desuden børneloppemarked (kræver tilmelding) og gadeteater. I kan også nyde god mad fra de mange boder i bygaden og tage et velfortjent hvil ved gadekæret - alt sammen i bymidten på Herlev Bygade fredag og lørdag.  

Et tætpakket musikprogram

I løbet af ugen vil der også være en del musik på programmet, hvor det legendariske Hanne Band også genopstår. I kan derudover også opleve: Anne Dorte og Maria, Almost ACDC, Faustix og Jeppe Loftager. I Herlev er der masser af gode lokale bands, og dem kan I også høre, hvis I slår et smut forbi bymidten under festugen. Herlev Concert Band, Discourse Big Band, Glarmesterens Svende, Seven Stones, De samspilsramte m.fl. 

Fredag aften er der bl.a. gang i Herlev Bibliotek med eventet – Elektroland: Molekyler og kulstof, der er komik med Adam og Noah på Bangs Torv og Sussi og Leo giver den gas på springvandstorvet. Kort sagt, der er noget for alle aldre og genrer.  

Enkelte arrangementer kræver tilmelding

I skal være opmærksomme på, at enkelte arrangementer kræver tilmelding eller billetkøb. Det vil fremgå af det enkelte arrangement, hvis det er nødvendigt.  

Festugen byder også på film for både børn og voksne, meditation, lokalehistoriske byvandringer, vinsmagning, dame- og herrefrokost, cirkus og meget mere! Se programmet på program.herlevfestuge.dk og følg Herlev Festuge på Facebook. På www.herlevfestuge.dk finder I praktisk information om festugeområdet, placering af boder og aktiviteter, parkeringsmuligheder etc.  

Rigtig god fornøjelse og sommer!