Foredrag om pigeliv

Invitation til foredrag om pigeliv i dag, og om hvordan du kan hjælpe din teenagedatter.

Vi er glade for at kunne invitere til foredraget Pigeliv med Majbritt, psykolog i GirlTalk.dk. Majbritt vil give indblik i pigers liv og redskaber til, hvordan man som forældre kan guide sin datter gennem nutidens komplekse samfund og gøre hende robust til at kunne styre igennem nutidens høje krav. Alle muligheder står tilsyneladende åbne for de unge, men mange føler en stor frygt for at mislykkes og mindreværdsfølelser, præstationsangst og presset fra sociale medier fylder. Majbritt vil føre jer helt tæt på de unge pigers liv!

Tid og sted

Onsdag den 17. august 2022 kl. 18.00-19.30

Herlev Medborgerhus, Herlevgårdsvej 18, 2730 Herlev

Tilmelding

Tilmelding sker til souschef Herlev Ungdomsskole Nina Wittendorff Pedersen på mailadresse: nina.wittendorff@herlev.dk

Hven er GirlTalk?

GirlTalk er en nonprofitorganisation, der gennem chatrådgivning, samtalegrupper og psykologforløb støtter piger mellem 12-24 år.

GirlTalks mission er at forebygge mistrivsel blandt piger og unge kvinder, styrke deres selvværd og hjælpe dem, der har det svært.

EmpowR i Herlev

Herlev kommune og GirlTalk samarbejder om at tilbyde piger mellem 13 og 16 år, der viser tegn på mistrivsel en plads i EmpowR, som er et gratis samtalegruppeforløb. To frivillige gruppeledere mødes med 4-8 piger 10 gange af 2 timers varighed. Der starter nye forløb op i september og oktober 2022.

Formålet med EmpowR er at give pigerne indsigt og redskaber til at forstå sig selv og andre, så de bliver bedre i stand til at håndtere de udfordringer, de møder i deres liv. Læs mere på: EmpowR - et helt særligt fællesskab (girltalk.dk)