Et spadestik tættere på en ny genbrugsstation

Herlev kom et spadestik tættere på at bygge den nye genbrugsstation, da borgmesteren sammen de ansatte tog det første spadestik.

Den nye genbrugsstation kommer til at ligge på Mileparken 23 – på et areal, der bliver tre gange større end den eksisterende genbrugsstation. Den kommer i høj grad til at tilgodese brugerne, ved bl.a. at adskille let og tung trafik samt minimere behovet for tunge løft. Den nye genbrugsstation vil få et udtryk, som passer godt ind i nærmiljøet.

Bæredygtighed og direkte genbrug

Den nye genbrugsstation får nye og bedre faciliteter til formidling af bæredygtige aspekter ved genbrug. Det får besøgende skoleklasser gavn af. Herudover etableres der også bedre faciliteter til den direkte genbrug. Det skal sikre, at de gode ting får endnu længere levetid.

Genbrugsstationen regnes med at stå færdig juni 2022, og det er entreprenøren MSE samt bygherrerådgiver Friis Andersen Arkitekter, der skal stå for opførelsen. Materialerne fra de eksisterende bygninger på arealerne bliver genanvendt til dele af den nye genbrugsstation. Det medvirker til at reducere mængden af nye materialer.

Læs mere om genbrugsstationen.