herlev_raadhus

Er du en af Herlev Kommunes nye kontorelever?

Kan du lide udfordringer, som udvikler dig fagligt og personligt? Og kunne du tænke dig at afprøve det du lærer i praksis? Så er du måske en af Herlev Kommunes nye kontorelever.

Vi søger pr. 1. september 2019 tre elever til en lærerig kontoruddannelse med speciale i offentlig administration. Under den toårige uddannelse lærer du en masse om borgerkontakt, økonomi, sagsbehandling og administration, og du får samtidig styrket din skriftlige og mundtlige kommunikation. Du vil under dit uddannelsesforløb få et bredt kendskab til hele organisationen og de mange forskellige fagområder, hvor du vil være fast tilknyttet to forskellige afdelinger i et år ad gangen. Der vil være en elevansvarlig, som følger dig igennem hele uddannelsen, og der vil løbende blive afholdt evalueringssamtaler for at følge op på din trivsel og faglige udvikling.

I løbet af uddannelsen veksler du mellem praktik og skoleophold, og du har desuden mulighed for at komme på en spændende studietur til Bruxelles.

 

Vi tilbyder, at du

  • får ansvar og selvstændige opgaver
  • får en varieret og bred uddannelse
  • bliver en del af en velfungerende arbejdsplads
  • får optimale muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt
  • får et godt arbejdsmiljø
  • får et socialt fællesskab med de andre elever

 

Vi forventer, at du er

  • ansvarsbevidst
  • initiativrig
  • udadvendt, serviceminded og engageret
  • god til at formulere dig, både skriftligt og mundtligt

 

Adgangskrav

For at komme i betragtning til elevpladsen skal du have gennemført eller påbegyndt enten EUX, STX HHX eller HF kombineret med henholdsvis 10 eller 5 ugers EUD-kontorgrundforløb. Er du i tvivl om, at du opfylder kravene, kan du kontakte en erhvervsskole.

 

Er du over 25 år og har gennemført anden erhvervsuddannelse eller har relevant erhvervserfaring, bedes du vedlægge et realkompetencebevis (RKV bevis) fra en erhvervsskole.

 

Løn under hele uddannelsen

Din månedsløn vil på første år være ca. 14.300 kr. og på andet år ca. 15.080 kr. Hvis du er over 25 år, er månedslønnen ca. 21.400 kr.

 

Få mere at vide om elevuddannelsen

Har du spørgsmål til uddannelsen, så ring til uddannelsesansvarlig Bettina Gad på tlf. 44 52 70 43 eller til kontorelev Cecilie Garde på tlf. 44 52 64 32.

 

Ansøgningsfristen er onsdag den 20. februar 2019, og vi forventer at afholde samtaler i uge 10.

 

Så nemt ansøger du

Læs mere og søg jobbet her. Husk at vedhæfte kopi af eksamensbevis eller resultat af seneste terminsprøver. Er du over 25 år, skal du vedhæfte RKV-bevis.