Ekstra sommeraktiviteter for unge i uge 27-32 2020

Ekstra sommeraktiviteter for unge

Sommerferien står for døren, og unge skal have en sjov sommer trods corona. Fra uge 27 til 32 tilbyder kommunen derfor ekstra aktiviteter og udflugter for de unge.

Aktiviteterne skal fremme trivsel og sociale fællesskaber. Derfor vil der både være udflugter til forlystelsesparker og museer, ligesom der vil være længere forløb, hvor unge både kan være kreative, dyrke sport eller spille skak. Kommunen har i forvejen en række faste sommerferieaktiviteter, og de skal sammen med den ekstra pakke af tilbud sikre, at de unge får en sjov sommer. Aktiviteterne er lavet i samarbejde med de lokale foreninger, frivillige, klubber, SSP og ungdomsskolen.

-    Sommeren i år er anderledes for de fleste, men særligt for unge har tiden med corona været svær. Efter skolenedlukning og isolation fra vennerne giver vi nu de unge en sjov sommer med nye fællesskaber. Jeg er meget tilfreds med de ekstra sommertilbud, som vi har lavet i samarbejde med byens mange ildsjæle. Tilbuddene betyder, at børn, som holder sommeren hjemme, stadig kan dele nye minder med vennerne efter sommerferien, siger borgmester Thomas Gyldal Petersen (A).  
 
Aktiviteterne tilgodeser alle børn og unge, derfor vil der også være ekstra tilbud for børn, som kommunen har en særlig indsats overfor i forvejen. Tilbuddene skal give børnene et pusterum fra hverdagen, så de også kan opleve nye fællesskaber efter corona.

Se oversigten over alle de ekstra sommeraktiviteter her.