Forside | Nyheder | Alkolinjen og Krisetelefonen

Alkolinjen og Krisetelefonen

Du står ikke alene, når livet bliver svært. Læs hvor du kan få gratis, professionel rådgivning om alkoholproblemer og psykiske kriser.

Alkolinjen – fortrolig samtale om bekymrende alkoholvaner


Alkolinjen er en national telefonrådgivning, hvor du kan få støtte og hjælp til dit eller din pårørendes alkoholproblem. Professionelle rådgivere vejleder dig om, hvad du kan gøre for at komme videre. Du kan også få information om, hvor du eller din pårørende kan få mere hjælp til en positiv forandring.

Ring gratis på tlf. 80 20 05 00. Du kan tale med en professionel rådgiver alle hverdage kl. 11.00-15.00.

Krisetelefonen – hjælp hvis du oplever en akut psykisk krise


Krisetelefonen er et gratis tilbud for alle voksne herlevborgere, der oplever at stå i en akut psykisk krise.

Krisetelefonen betjenes af rådgivere med social- eller sundhedsfaglig baggrund, der kan hjælpe med at håndtere den psykiske krise, som du står i. Det kan være en voldsom oplevelse, stress, sorg, sindslidelse, angst eller en anden svær udfordring i dit liv.

Pårørende, naboer – eller andre, der er bekendte med en herlevborger med behov for akut hjælp – kan også ringe til Krisetelefonen.

Ring anonymt til Krisetelefonen på 70 26 50 01 døgnet rundt.

Det er ikke nødvendigt at træffe en aftale på forhånd, men der kan være ventetid. Hvis samtalen ikke kan vente, er det muligt at ringe til Akuttelefonen på 1813 eller Psykiatrisk Akutmodtagelse på 38 64 50 03.

Sidst opdateret 04/12 2017
Kontakt

Herlev Kommune
Herlev Bygade 90
2730 Herlev
Send os en mail
tlf. 44 52 70 00