Indstil din kandidat til Handicapprisen 2024

Publiceret 21-05-2024

Kender du en person, virksomhed eller institution, som har gjort noget ekstra for at forandre livet for folk med handicap? Og som fortjener at blive anerkendt for det?

I anledning af FN's internationale handicapdag den 3. december, uddeler Herlev Kommunes Handicapråd hvert år Handicapprisen til en lokal person, virksomhed, organisation eller institution, som har forbedret vilkårene i kommunen for personer med funktionsnedsættelse og gjort en særlig indsats for at: 

  • personer med funktionsnedsættelse kan komme ind på arbejdsmarkedet
  • personer med funktionsnedsættelse sikres bedre livsvilkår og livskvalitet. Det kan f.eks. være i forbindelse med behandling, pædagogisk arbejde, deltagelse i fritidsaktiviteter, beskæftigelse eller via information i bred forstand
  • personer med funktionsnedsættelse kan få større tilgængelighed til eksempelvis boliger, foreninger, restauranter eller andre institutioner og virksomheder.

Indtil din kandidat til årets Handicappris 2024

Fristen for indsendelse af kandidater er mandag den 9. september 2024.

Sidste år var det Sus Nilsson der fik tildelt Herlev Kommunes Handicappris 2023. Hun fik prisen for sit store arbejde med motiverende fællesskaber for folk med Parkinson.

Læs mere om prismodtageren for 2023