Ældre Sagen Herlev Lokalafdeling vinder Frivillighedsprisen 2023

Publiceret 07-11-2023

I år var det ikke kun én person, men 134 personer, der vandt Frivillighedsprisen 2023. Ældre Sagen Lokalafdeling Herlev kunne mandag aften lade sig hylde som de fortjente vindere til et velbesøgt frivillighedstopmøde i Herlev Medborgerhus.

Der var taktfaste klapsavler, da det blev afsløret at vinderen af Årets Frivillighedspris 2023 er Ældre Sagen Herlev Lokalafdeling.

I første omgang var det formand Hannah Kildahl samt  frivilligkoordinator Kirsten Glaring, der kom på scenen, hvor de modtog blomster og diplom af Michelle Møller Amundsen, der er formand for Kultur- og Fritidsudvalget i Herlev Kommune.

 

Men da prisen i år ikke kun gik til én person, men til alle de 134 som er frivillige i Ældre Sagen Lokalafdeling i Herlev, så blev scenen naturligvis også fyldt med alle de frivillige som var tilstede i Herlev Medborgerhus. 

Der var smil, glæde og stor anerkendelse af den indsats som de mange frivillige gør. 

I indstillingen af Ældre Sagen Herlev Lokalafdeling stod:

"De frivillige udgør en stor gruppe af ildsjæle, som år efter år har stået for at skabe og gennemføre aktiviteter, der spænder over både oplevelsesmæssige (ture, arrangementer), hjertevarme og medmenneskelige (besøgsvenner, bisiddere, praktisk hjælp) og sundhedsfremmende aktiviteter (fysisk motionsformer og hjernegymnastik).De frivillige er samlet set en gruppe af Herlevborgere, som utrættelige ønsker at glæde og hjælpe deres medmennesker – uagtet deres egne private interesser og aktiviteter. Indstillingen gælder hele gruppen af lokale frivillige."

Resten af aftenen gik med at høre spændende oplæg, mens der også blev serveret mad og drikke til de fremmødte frivillige, som er med til at sikre fællesskabet i Herlev.