Det er nu, du skal sige ja til fjernvarme

Publiceret 06-03-2023

Hvis du vil kobles på fjernvarmen til kampagnepris og bor på Hededammen eller Eventyrkvarteret, så skal du slå til inden 1. april.

Måske har du allerede set brevet i din e-Boks, hvor der står, at du er sikker på at blive koblet på fjernvarmenettet til en kampagnepris, hvis du siger ja til fjernvarme inden den 1. april 2023.

Brevet er gået ud til alle de borgere, der bor i fjernvarmedistrikt Hededammen eller Eventyrkvarteret (nordlige del). Det er det første område, der får tilbuddet.

Halvdelen har sagt ja

Indtil videre er det omkring halvdelen af beboerne i dit område, der har takket ja til tilbuddet, men Herlev Kommune håber, at mange flere ønsker at blive en del af fjernvarmefællesskabet.

For at kunne sige ja til fjernvarmetilbuddet, skal man først give samtykke til, at Vestforbrænding må opbevare ens oplysninger. Det kan man gøre på Vestforbrændings hjemmeside.

Få hjælp til tilmeldingen

Herlev Kommune og Vestforbrænding inviterer alle borgere til åbent hus om fjernvarme. Her kan du få svar på dine spørgsmål og få hjælp til at tilmelde dig. Alle er velkomne til at komme forbi. Begge steder står vi klar med en stand ved indgangen.

Du kan møde os her:

  • Den 22. marts 2023 fra 16.00-18.00
    Herlev Byskole, afdeling Elverhøj på Ederlandsvej 23
  • Den 23. marts 2023 fra 16.00-18.00
    Biblioteket på Herlev Bygade 70

 

Af tidsplanen for første fase af fjernvarmeudbygningen fremgår det, at Hededammen og den nordlige del af Eventyrkvarteret inden udgangen af 2024 kan forventes at være tilsluttet fjernvarmenettet.

Fjernvarme til 4000 husstande

I de kommende år vil ca. 4.000 husstande få mulighed for at blive tilkoblet fjernvarmenettet.

Det er kommunens ambition, at så store områder som overhovedet muligt skal tilbydes fjernvarme, da det er en energieffektiv varmeløsning og et godt valg for den samlede grønne omstilling af samfundet.

Her kan du læse mere om planerne for fjernvarmeudbygningen.