Invitation til arrangement om Kagsåparkens fremtid

Publiceret 08-09-2022

Kagsåparken skal rustes til fremtidens vejr og omdannes til en regnvandspark. Det skal sikre renere vand og færre oversvømmelser.

Herlev Kommune er sammen med Gladsaxe Kommune, HOFOR og Novafos i gang med at klimatilpasse Kagsåparken - og samtidig gøre den til et nyt rekreativt område for naboer og borgere.

Kagsåparken omdannes til en regnvandspark med plads til 100.000 m3 regnvand, hvilken skal sikre renere vand og færre oversvømmelser. 

De fire parter bag projektet inviterer naboer og andre interesserede til at komme forbi og høre mere om planerne for den nye regnvandspark:

Lørdag den 17. september kl. 10.00-14.00 - på det grønne areal midt mellem Ederlandsvej og Klintekongevej, lige ved siden af stien.

Ved arrangementet kan du og familien få en god kop kaffe og en sodavand til børnene - og høre om, hvordan der både skabes plads til regnvandet og genskabes en park med nye muligheder for aktivitet og hvile. 

I kan også:

  • Se plancher med kort og billeder af den nye Kagsåpark  
  • Høre om den nye regnvandspark og om anlægsarbejdet 
  • Gå en kort tur med ingeniørerne og landskabsarkitekterne bag projektet – der er gåture kl. 11.00, kl. 12.00 og kl. 13.00

Fakta om Kagsåparkens Regnvandsprojekt 2017-2027

Kagsåparkens Regnvandsprojekt skal reducere antallet og omfanget af oversvømmelser og samtidig skabe bedre vandkvalitet i åen.

Kagsåparkens Regnvandsprojekt er et samarbejde mellem Herlev Kommune, Gladsaxe Kommune, HOFOR og Novafos. Vi forventer at tage første spadestik i 2023 og at indvie anlægget i slutningen af 2027.

Læs mere på www.novafos.dk/kagsaa