Årets Frivillighedspris går til…

Publiceret 08-11-2022

En glad og stolt Jørgen Nielsen blev modtager af Herlev Kommunes Frivillighedspris 2022.

Mandag den 7. november blev årets Frivillighedspris overrakt i forbindelse med Topmøde for frivillige i Herlev Medborgerhus, hvor borgmesteter Thomas Gyldal Petersen deltog.

Vinderen af Frivillighedsprisen 2022 blev Jørgen Nielsen fra Herlev Teaterforening. Foruden sit engagement på teaterfronten er Jørgen Nielsen også medlem af Herlev Kommunes Ældreråd samt næstformand i menighedsrådet for Præstebro Kirke.

Jørgen Nielsen sidder desuden i bestyrelsen for foreningen Filmpaletten og bidrager til programlægning og afvikling af Teaterbios Søndagsfilm. Byens yngste borgere har også glæde af Jørgen Nielsen kærlighed til kulturen - når han er frivillig medhjælper i Herlev Skolebio.

Borgmester Thomas Gyldal Petersen kunne yderligere takke Jørgen Nielsen for gennem en meget lang årræke at have været ”kulturens mand” på Herlev Bladet, idet han som bladets kulturjournalist reporterede fra stort og småt af begivenheder i Herlev.

Frivillighedsprisen uddeles hvert år til en person eller en forening, der i særlig grad gør en forskel med sin indsats. Udover prisen og æren modtager vinderen også 10.000 kr. til frivilligt arbejde. Det var et enigt Økonomiudvalg, der havde valgt, at Jørgen Nielsen skulle modtage Frivillighedsprisen 2022.

Læs mere om Herlev Kommunes Frivillighedspris.