Pensionistskovtur 2022

Alle billetter til skovturen 2022 er solgt.

Pensionistskovturen 2022 løber i år af stablen mandag den 22. august, tirsdag den 23. august og onsdag den 24. august. Få en dag fuld af skønne oplevelser, hyggeligt fællesskab og god underholdning.

Få en dag fuld af skønne oplevelser, hyggeligt fællesskab og god underholdning. 

Mødested for pensionistskovturen er Herlev Medborgerhus, Herlevgårdsvej 18. Dørene åbnes kl. 7.45.

Vi starter med kaffe/te, boller og en sang i Herlev Medborgerhus, hvor borgmesteren byder velkommen. Herefter kører vi ud i det blå.

I år kan du enten besøge Gisselfeld Kloster eller tage på en sejltur med M/S Friheden fra Næstved Havn til Karrebæksminde.

Er du kørestolsbruger, kan du onsdag den 24. august 2022 besøge Næstved Automobilmuseum.

Frokost samt kaffe og kage er på Restaurant De Hvide Svaner. Mens vi får serveret kaffe og kage, underholder De Kongelige Tenorer os. 

Retur i Herlev spiser vi en pølse, mens Herlev Musical og Teater underholder os. Borgmesteren runder dagen af. 

Læs mere om seværdighederne og billetsalg her på siden. Du kan også læse og printe informationen her

 

Rundfart Friheden sejler på den smukke Karrebæk Fjord, sejl med og kobl helt af for en stund.

Rundfart Friheden er en turbåd, der stævner ud fra det karakterfulde havnemiljø i Næstved og runder to meget smukke pletter: Det eventyrlige Gavnø slot og den hyggelige havneby Karrebæksminde med badestrand og havnemiljø.

Kom helt tæt på den autentiske, historiske slotsstemning og oplev Gisselfeld Kloster indefra. Gå gennem de smukke saloner og få fornemmelsen af at være en del af den adelige storhedstid helt tilbage til 1600-tallet.

Gisselfeld Kloster byder på mange skønne unikaer, og er blandt andet kendt for en enestående samling af porcelæn.

Et besøg på Gisselfeld Kloster byder på times lukket rundvisning på slottet med en rundviser, der formår at gøre historien om Gisselfeld både levende og vedkommende.

Efterfølgende er der ½ time til på egen hånd at opdage den store engelske landskabshave.

Vær opmærksom på, at der er mange trapper på slottet, og det kræver friske ben.

Denne tur er kun for kørestolsbrugere. 

På Næstved Automobilmuseum kan du opleve en samling af veteranbiler, motorcykler, knallerter, landbrugsmaskiner og et enkelt fly fordelt på 3.400 m². Museet byder også på 50 små værksteder og forretninger fra 1950'erne.

Der findes elevator mellem etagerne. 

Frokost med smørrebrød samt kaffe og kage foregår i år på Restaurant De Hvide Svaner.

Restaurant De Hvide Svaner ligger tæt på Karrebæk Fjord i et rigtig skønt naturområde.

 

De Kongelige Tenorer

De Kongelige Tenorer leverer en flot, sjov, og rørende optræden. Det er opera i øjenhøjde. Her er ingen selvhøjtidelige kunstnere, men derimod sangere af høj klasse, som elsker deres job og elsker at underholde dig. Du vil opdage nye sider af musikken og ikke mindst, at opera bestemt ikke er kedelig. Til sidst er der stort set altid en hel sal, som står op, klapper og tramper i gulvet. Lad os se, om det ikke bliver til et par ekstranumre.

Herlev Musical og Teater

Herlev Musical og Teater er glade for at få lov til at være en del af Pensionistskovturen 2022, hvor de vil sørge for, at I får en hyggelig og festlig afslutning på dagen med god musik. Det bliver med hele tre generationer, som spiller ud med forrygende underholdning. Rigtig god fornøjelse.

   
 
 

Mandag den 13. juni 2022 sælger vi billetter til Pensionistskovturen 

Billetsalget foregår på Herlev Rådhus (indgang via Rondellen) og i Foreningshuset kl. 9.00 -13.00 eller indtil udsolgt. Billetter sælges ikke før kl. 9.00, men det er muligt at få et nummer i køen fra kl. 8.30.

Vi gør opmærksom på, at Pensionistskovturen udelukkende er for Herlev-borgere i følgende målgrupper:

  • Pensionister - 65 år og derover
  • Efterlønner - over 62 år (efterlønsbevis)
  • Førtidspensionist - (pensionsbevis)

Du skal medbringe dit sundhedskort eller evt. efterlønsbevis eller pensionsbevis, som du skal vise ved billetkøbet. Det er muligt at købe i alt fire billetter. Køber du billet til flere, skal du kunne fremvise dokumentation for disse personer.

Billetten koster 150 kr. – og sælges efter først til mølle-princippet. Du kan betale med Mobilepay, dankort eller kontanter.

Gavekort

Har du på pensionistskovturen 2021 vundet en billet ved lodtrækning, indløser du denne ved billetsalget. Her vælger du afgangsdag og destination.

Kørestolsbruger

Er du kørestolsbruger, kan du køre med handicapbussen. Handicapbussen kører onsdag den 24. august 2022 til Næstved Automobilmuseum. Du kan medbringe én hjælper til dagen, som også skal betale for billetten. Billet til handicapbussen kan købes mandag den 13. juni 2022 mellem kl. 9.00 og 13.00 på Rådhuset (indgang via Rondellen) eller i Foreningshuset eller ved at skrive til udvikling@herlev.dk.

Transport fra Hjortespring Foreningshus

Igen i år kan du blive hentet i bus alle dage om morgenen kl. 07.30 ved Hjortespring Foreningshus og blive kørt direkte til Herlev Medborgerhus og retur efter arrangementet. Det kræver ingen tilmelding.

Generelle betingelser

  • Der garanteres ikke for udsolgte dage og destinationer.
  • Bemærk, at billetter ikke refunderes ved sygdom eller afbud.
  • Er der billetter tilbage efter billetsalget den 13. juni 2022, sælges disse i Borgerservice i rådhusets åbningstid.

Pensionistskovturen arrangeres af Herlev Kommune og repræsentanter fra Herlev Visevenner, Ældresagen, Ældrerådet, Røde Kors Herlev, Anny-Klubben og OK-Klubben.