Fodboldstævne for virksomheder i Herlev

I anledning af Herlev Festuge inviterer Herlev Festuges erhvervsgruppe Herlevs erhvervsvirksomheder til indendørs fodboldstævne i Herlev Hallen torsdag den 22. august 2019 kl. 15.00. Hver virksomhed deltager med et hold à 6 personer. Flere virksomheder kan gå sammen om at stille et fælles hold, hvor vi kan hjælpe med at ’parre’ to virksomheder. Der kan deltage maks. 16 hold, hvorfor det er ’først til mølle’.

Arrangementet

Velkomst v/ borgmester Thomas Gyldal Petersen kl. 15.00, hvorefter turneringen sættes i gang. Af programmet vil fremgå ca. spilletider for hvert hold.

Der spilles på én bane, og hvert hold spiller 3 kampe à 5 minutter, herefter spilles kvart- og semifinale samt finale. Som det sig hør og bør, vil der være opvakte og retfærdige dommere samt et effektivt dommerbord med kommentator Ole Steen Nielsen i spidsen.

Der vil være præmier til 1., 2. og 3. pladsen.

Arrangementet afsluttes med fællesspisning og hygge, hvorunder præmierne overrækkes. Arrangementet forventes således at omfatte ca. 100 aktive spillere, hvortil kommer virksomhedernes forhåbentlige opbakning til spillerne: ”Hepperne”. Undervejs vil det være muligt at netværke og få en god sludder med det øvrige erhvervsliv.

Program

Det endelige program, deltagerlister mv. udsendes i uge 33 2019. Prisen for deltagelse vil igen være i alt 1.500,00 kr. (1.200,00 ekskl. moms) pr. hold à 6 personer og dækker:

  • Plads på logo-tavler under arrangementet (man kommer selv med logo/firmanavn) 
  • Virksomhedens navn nævnes i fælles annoncering i Herlev Bladet i forbindelse med festugen (vi skal have en lille kort beskrivelse af virksomheden og dens produkter etc.)
  • Fælles aftenbuffet med tilhørende drikkevarer
  • Præmier

Tilmelding

Skal ske på vedhæftede blanket. Seneste tilmeldingsfrist er onsdag den 7. august 2019. Vi kan også kontaktes på telefon: Stig Wessberg 4010 6850, eller Herlev Festuge sekretariatet på rådhuset 4452 5533. Tilmeldingen vil blive bekræftet pr. mail. Her vil tillige fremgå, på hvilken bankkonto betaling skal ske.
 

Om Herlev Festuge

Herlev Festuge er en lokal begivenhed, hvor aktører fra hele byen er omdrejningspunktet for masser af aktiviteter. Herlevs forenings-, kultur- og handelsliv, uddannelsesinstitutioner og virksomheder viser, hvad de kan, og er med til at skabe unikke oplevelser, netværk og fællesskab. Hensigten med dette fodboldarrangement er i højere grad at involvere Herlevs erhvervsliv, som er en stor del af byens liv og daglige virke.

Læs mere om herlevfestuge på www.herlevfestuge.dk

Ret til ændringer i programmet forbeholdes.

Herlev Festuge

Herlev Bygade 90
2730 Herlev
44 52 55 23
herlevfestuge@herlev.dk

Åbningstider
Mandag 08:30  - 15:00
Tirsdag 08:30  - 15:00
Onsdag lukket  - lukket
Torsdag 08:30  - 17:00
Fredag 08:30  - 12:00
Lørdag  -
Søndag  -