ivaerksaetter

Iværksættere og nystartede virksomheder

Her kan du finde info og inspiration, hvis du er iværksætter eller overvejer at starte ny virksomhed.

Kom godt fra start med egen virksomhed

HIP Iværksætterhuset er et tilbud til dig, der overvejer at blive selvstændig eller allerede har startet din egen virksomhed. Du kan få målrettet 1:1 sparring og vejledning samt deltage i informationsmøder,  kurser og andre events med både bred og mere specialiseret information til iværksættere og nystartede virksomheder.

Gratis 1:1 sparring og vejledning

Det er gratis at få 1:1 sparring og vejledning målrettet netop din virksomhed. Iværksætterkonsulent Jens Bøegh Cordsen vejleder om, hvordan du bedst muligt kommer ud over rampen og får skabt en succesfuld virksomhed. Ring eller skriv til Jens på telefon 30 10 81 15, mail jbc@vhhr.dk og aftal et møde.

Se Jens Cordsens profil

Iværksætterintro

Er det første gang, du starter egen virksomhed?
Iværksætterintro er specielt rettet mod dig, der har brug for en all-round intro til livet som selvstændig. På tre timer kommer vi rundt om, hvordan du går fra god ide til god forretningside. Og du får masser af viden med hjem om forsikringer, virksomhedsformer, skat og moms. Du bliver ikke verdensmester, men du får et godt overblik.

Se hvornår det næste Iværksætterintro finder sted.

Speedrådgivning - få eksperternes input

Konkrete svar på konkrete spørgsmål. Få gratis speedrådgivning, når bl.a. advokat, revisor og webkonsulent sidder klar til at svare på dine spørgsmål. Speedrådgivning er for dig, der har brug for at få svar på konkrete spørgsmål om opstart og drift af din virksomhed. Du kan »speed-date« erfarne specialister inden for eksempelvis skatteforhold, web, forretningsudvikling, jura og markedsføring. Alt sammen helt gratis, naturligvis.

Se datoer og læs mere om speedrådgivning

Skræddersyet "kom i gang" forløb

Nyd godt af vores erfaring med nye virksomheder. Vi sammensætter gerne et helt »kom-i-gang« forløb med udgangspunkt i netop dine behov.
Vil du have max udbytte af vores forskellige tilbud, så lad os sammensætte en skræddersyet pakke af workshops, værktøjer og sparring, der matcher lige netop dig og din virksomhed. Vi har stor erfaring med, hvad forskellige virksomheder har mest brug for i opstarten. Har du lyst, kan du også få en personlig test, der gør dig klogere på dig selv som virksomhedsstarter.

Læs mere om skræddersyede forløb.

Om HIP Iværksætterhuset

HIP Iværksætterhuset gør det nemt for alle, der vil starte en virksomhed eller lige er gået i gang. Her er samlet viden, events og 1:1 sparring om alt det, der er vigtigt at vide fra start. Der bliver afholdt cirka 100 events om året om alt fra regnskab og valg af virksomhedsform til digital markedsføring og personlig succes. Erfarne konsulenter er klar til at hjælpe dig med lige netop din forretning og dine udfordringer.

Iværksætterhusets tilbud til iværksættere omfatter 21 kommuner i Hovedstadsregionen: Albertslund, Allerød, Ballerup, Brøndby, Egedal, Fredensborg, Frederikssund, Furesø, Gentofte, Glostrup, Gribskov, Helsingør, Herlev, Hillerød, Hvidovre, Høje-Taastrup, Hørsholm, Ishøj, Rudersdal, Rødovre og Vallensbæk.

Læs mere om HIP Iværksætterhuset

 

Erhverv

Herlev Bygade 90
2730 Herlev
44 52 70 20
erhverv@herlev.dk

Åbningstider
Mandag 09:00  - 14:00
Tirsdag 08:00  - 14:00
Onsdag lukket  - lukket
Torsdag 09:00  - 17:00
Fredag 09:00  - 14:00
Lørdag  -
Søndag  -