ivaerksaetter

Iværksættere og nystartede virksomheder

Ny virksomhed? Du har fået idéen og passionen er vakt. Læs her, hvad du nu skal gøre!

Step 1: virksomhedsguiden.dk - skab dig et overblik

Dit første skridt skal være at skabe dig et overblik over al væsentlig viden om virksomhedsopstart i Danmark - det gør du på virksomhedsguiden.dk. Du er også velkommen til at kontakte Erhvervshus Hovedstadens iværksætterhotline på telefon 30 10 81 15 eller email ivaerksaetter@ehhs.dk

 

Step 2: IværksætterBASIS - kom i gang

Har du en forretningsidé- eller drøm? Er det første gang, du starter egen virksomhed? IværksætterBASIS giver dig en generel introduktion til de vigtigste emner, du skal have styr på, herunder de formelle krav til oprettelse af virksomhed, og de forpligtelser, du har som stifter. Du bliver introduceret til grundlæggende viden om bl.a. virksomhedsformer, bogføring, moms, skat og jura.

IværksætterBASIS afholdes løbende som webinar, og det er gratis at deltage. Tilmeld dig på Erhvervshus Hovedstadens hjemmeside (Åbner i nyt vindue).

 

Step 3: IværksætterSUCCES - kom videre

Skal din forretningsidé gøres til en succesfuld virksomhed? Du har fået styr på det grundlæggende efter at have deltaget på IværksætterBASIS, hvor spørgsmålene omkring virksomhedsformer- og registrering, bogføring, moms og skat er gennemgået. Du er nu klar til at få kunder i butikken. Som deltager på IværksætterSUCCES vil du få personligt input fra en erfaren forretningsudvikler til hvordan, du kan indarbejde områder som bæredygtighed, digitalisering og internationalisering i dit forretningskoncept og værditilbud. Du lærer, hvordan du gør værdien af dine produkter eller ydelser tydelig for kunderne. Du kommer til at arbejde med din forretning gennem forskellige øvelser, hvor du også får indsigt i andre iværksætteres udfordringer og idéer, og nye perspektiver på dine egne.

IværksætterSUCCES afvikles løbende som en fysisk workshop, og det er gratis at deltage. Tilmeld dig på Erhvervshus hovedstadens hjemmeside (Åbner i nyt vindue).

Kontakt erhvervsteamet

Chefkonsulent
Birgitte Steenstrup Berchtold
40 32 59 55
Birgitte.Steenstrup.Berchtold@herlev.dk

Erhvervskonsulent
Marie Haenschke
21 55 77 70
Marie.Haenschke@herlev.dk

 

Herlev Bygade 90
2730 Herlev

erhverv@herlev.dk