Jobnet.dk

Din online jobbank og annonceringssted.

jobnet.dk finder du Danmarks største online job- og cv-bank. Her har du nem og gratis adgang til jobsøgere i hele Danmark. Du opretter din virksomhed som bruger og får dermed adgang til cv-banken, hvor du kan lave detaljerede søgninger og etablere en intern emnebank.

I kan som virksomhed også annoncere gratis efter medarbejdere på jobnet.dk. Der er mulighed for at lave rettelser løbende, og I har hele tiden overblik over jeres jobannoncer.

jobnet.dk kan du desuden finde blanketter, FAQ og gode råd til rekruttering – herunder:

  • Jobbeskrivelsen
  • Rekruttering via netværk
  • Forberedelse, gennemførelse og evaluering af jobsamtalen

Har du svært ved at finde den rigtige medarbejder inden for Danmarks grænser, kan udenlandsk arbejdskraft måske være svaret. Læs mere om udenlandsk arbejdskraft (workindenmark).

FordeleEksempelSådan gør du
  • Nem og gratis adgang til jobannoncering og cv-søgning
  • Hurtigt overblik over jobcentrets services og tilbud til arbejdsgivere og nem adgang til alle relevante blanketter i forbindelse med beskæftigelsestilbud

En mindre it-virksomhed oplever en kraftig vækst og får brug for flere medarbejdere. Ved at kombinere annoncering og detaljeret søgning blandt de mange kandidater på jobnet.dk, finder virksomheden hurtigt de nødvendige medarbejdere med de rette kvalifikationer.

Klik ind på jobnet.dk og følg anvisningerne. Hvis du har svært ved at komme i gang med at bruge jobnet.dk, kan du kontakte jobcenteret eller jobnetsupporten på telefon 70 15 20 30 eller skriv en mail til jobnet@star.dk.

Kontakt jobcentret for at få nærmere information om de regler og vilkår, som din virksomhed skal være opmærksom på ved annoncering i ind- og udland. Du kan også finde oplysninger på workindenmark.dk.

Læs også:

Sidst opdateret 02/06 2017
Kontakt

Herlev_logo
Herlev Rådhus
Jobcenter Herlev
Herlev Bygade 90
2730 Herlev
Tlf. 4452 8600
jobcenter@herlev.dk

Relaterede links:

jobnet.dk

workindenmark.dk