Jobsøgning, ansøgning og CV

En vigtig del af jobsøgning er at kunne skrive en ansøgning og have et CV. Det kan vi hjælpe dig med, og vi kan også hjælpe dig med selve jobsøgningen. Læs mere her.

Vi kan hjælpe dig med at lave dit CV, hvis du skal søge læreplads eller arbejde. Når du har et CV, så kan en arbejdsgiver hurtigt få et overblik over din uddannelse, joberfaring og personlige kompetencer.

Det er en fordel, hvis du medbringer en liste over din skolemæssige baggrund, f.eks. hvornår og hvor du har gået i folkeskole, ungdomsuddannelse, kurser og lignende. Vi skal også bruge en oversigt over din erhvervserfaring med årstal, dvs. hvilke job har du haft, og hvilke opgaver du har løst i jobbet.

Når vi har de informationer, kan vi sammen med dig nemt og hurtigt lave et overskueligt CV.

Vi kan også hjælpe dig med at skrive en god motiveret ansøgning.

Kom forbi vores åbne rådgivning torsdag mellem kl 15-17, ring til os på tlf. 20 22 45 81 eller skriv en mail til os på Saxbo@herlev.dk – tag gerne relevante stillingsopslag med, som du har tænkt dig at søge.

Du kan også få råd og vejledning til din jobsøgning – og vi hjælper dig gerne, hvis du har behov for hjælp til at finde jobdatabaser og lignende.

Jobsøgningsdatabaser

Udvid din jobsøgning og find flere mulige stillinger, du kan søge. Udover jobnet.dk, som er den primære jobsøgningsdatabase, kan du f.eks. søge job via:

Du kan finde en oversigt over andre jobsøgningsdatabaser på jobnet.dk.

Læs mere:

Sidst opdateret 22/12 2017

Kontakt

Unge – Job & Uddannelse

Saxbo

Vindebyvej 2
'Saxbo'
2730 Herlev

Skriv til os på Saxbo@herlev.dk.

Ring til os på tlf. 20 22 45 81

Telefontid mandag, tirsdag, torsdag og fredag kl. 13-14.

Besøg os i Saxbo om torsdagen – også uden aftale

Vi har åbent for henvendelse hver torsdag mellem kl. 15-17.