Forside | Borger | Unge - Job & Uddannelse

Unge – Job og Uddannelse

Måske er du i tvivl, om du skal tage en uddannelse eller hvilken? Måske har du brug for hjælp til at finde et job, fritidsjob eller praktiksted? Eller måske synes du bare, at livet er svært og har brug for at tale med nogen? Her kan du finde information om job og uddannelse, hvis du er under 30 år og bor i Herlev. Du kan også læse om SSP-samarbejde, ungestrategi, virksomhedssamarbejde og Omvejen.

Her på siderne kan du læse mere om:

Hvem er vi i Unge – Job & Uddannelse – og hvad kan vi hjælpe med.

Hvis du bliver ledig og er under 30 år – information om første samtale, at skrive CV og ansøgning, jobsøgning, uddannelse, uddannelsesvejledere samt læse-, skrive- og regneundervisning.

Særlige uddannelsestilbud – information om kombineret ungdomsuddannelse, erhvervskompetencegivende grunduddannelse, pædagogisk assistentuddannelse og særlig tilrettelagt ungdomsuddannelse. Du kan også finde information om produktionshøjskole og social- og sundhedsassistentuddannelse.

SSP-samarbejde – information om samarbejdet mellem skole, socialrådgivere og politi for at minimere kriminalitet og misbrug i Herlev.

Virksomhedssamarbejde – information om partnerskaber med metalfagene, bygge- og anlægsbranchen samt de grønne fag, og information om vores samarbejde med Kagshuset.

Omvejen – et tilbud til dig med misbrugsproblemer.
Herlev Kommunes ungestrategi.

Kom forbi og tal med os

Hver torsdag mellem kl. 15 og 17 kan du komme forbi Unge – Job & Uddannelse og få en snak – også uden at have en aftale på forhånd.

Sidst opdateret 07/06 2017

Kontakt

Unge – Job & Uddannelse

Saxbo

Vindebyvej 2
'Saxbo'
2730 Herlev

Skriv til os på Saxbo@herlev.dk.

Ring til os på tlf. 20 22 45 81

Telefontid mandag, tirsdag, torsdag og fredag kl. 13-14.

Besøg os i Saxbo om torsdagen – også uden aftale

Vi har åbent for henvendelse hver torsdag mellem kl. 15-17.