Børn - gode råd

Vi har samlet gode råd til dig med småbørn eller større børn, om bl.a. sund mad, farlig kemi, ulykker m.m.

Livet med småbørn eller større børn indebærer mange valg- og fravalg i det daglige. Her får du anbefalinger fra en række myndigheder, som altid er opdateret med den seneste viden på området.

Sund kost og inspiration til madpakker

6 ud af 10 børn og unge får for meget sukker i forhold til, hvad der er sundt. Test din viden om sukker med Fødevarestyrelsens quiz om sukker.

Få svar på de oftest stillede spørgsmål omkring ernæring på Fødevarestyrelsens hjemmeside.

Børns sikkerhed i hjemmet

Når du køber legetøj bør du kigge efter CE-mærket. CE-mærket viser, at legetøjet opfylder en række krav til sundhed, sikkerhed og miljø. Læs mere om mærkning af legetøj og hvad du skal kigge efter. Læs også folderen om sikkerhedskrav til legetøj samt folderen om råd til indkøb og håndtering af legetøj. Sikkerhedsstyrelsen har også udgivet folderen: "Børns sikkerhed". En folder, der forsøger at give forældre et godt indblik i, hvordan de tænker et skridt foran og dermed kan forudse og undgå ulykker.

Børn på cykel

Mange forhold spiller ind, når du som forælder skal tage stilling til, om det er forsvarligt, at dit barn cykler alene. Læs vejledningerne fra Rådet for Sikker Trafik

Sundhedsplejen og Børnetræning

Herlev Bygade 90
2730 Herlev
44 52 60 91
sundhedsplejen@herlev.dk