Drift og nyheder

Hvis vi har driftsinformationer på affaldsområdet, kan du læse dem på denne side.

Miljøboks ikke ombyttet

Ekstraordinært mange har sat miljøbokse ud til ombytning. Vi har desværre ikke så mange pladser på vores biler. Du kan derfor opleve, at din miljøboks ikke er blevet ombyttet. Hvis det er sket for dig, vil din miljøboks blive ombyttet senest fredag. Lad den derfor stå på din mad- og restbeholder.

Du kan også altid give os besked, hvis du er blevet glemt.

Mangler du plads til plasten?

Mængden af plastaffald er steget markant de sidste par år. Husholdningsemballage i plastik findes i et utal af formater. Der er plastik rundt om kartoflerne, en plastikbakke under tomaterne, pålægsemballage, ketchup tuber, skruelåg m.v.

Med indførelse af at mad- og drikkekartoner i plastbeholderen vil du måske opleve problemer med at få plads til mængderne i din beholder. Lige nu kan du gøre følgende:

  • Stille én klar sæk med plastaffald ved tømning af din Madam Skrald beholder. Sækken skal være lukket med knude eller snor. Er den ikke lukket, tager renovatøren den ikke med. 
  • Har du for meget glas, metal eller papir kan du aflevere det i de offentlige kuber som står mange steder i kommunen.

 

Vi er i fuld gang med at udarbejde en ny og bedre løsning, den forventes klar i foråret 2023.

HUSK: Du behøver ikke grundigt at rengøre emballageaffaldet inden du smider det til sortering. Det går igennem en rengøringsproces inden det genanvendes. Når du afleverer det, skal det blot være drypfrit og skrabet rent. Dog skal yoghurt emballage skylles. Oplever du lugt gener ved opbevaring af affaldet er du naturligvis velkommen til at rengøre det mere.

Genbrugsstationens åbningstider

Der er lukket for døgnåbent for private. Erhverv har stadig adgang.

Marielundvej 49
2730 Herlev

Åbningstider
Mandag 12:00  - 18:00
Tirsdag 12:00  - 18:00
Onsdag 12:00  - 18:00
Torsdag 12:00  - 18:00
Fredag 12:00  - 18:00
Lørdag 10:00  - 18:00
Søndag 10:00  - 18:00