Drift og nyheder

Orienter dig her vedrørende information om affald og coronavirus.

11. maj 2020 - Ekstra, gratis dagrenovation stopper

Mens corona har holdt mange hjemme, har du haft mulighed for at sætte to ekstra sække ud med dagrenovation uden beregning. Fra den 18. maj skal du igen betale 30 kroner for en ekstra sæk. Den kan du købe via selvbetjening.

Når du har betalt for sækken, sætter du den ud på din næste tømmedag for dagrenovation, så tager vi den med.

30. marts 2020 - Genbrugsstationen åbner igen tirsdag den 31. marts

Genbrugsstationen åbner igen tirsdag den 31. marts for private

Sundhedsmyndighederne vurderer nu, at Herlev Kommune igen kan genåbne genbrugsstationen for private. Der er dog adgangsbegrænsning på maks 7 syver på pladsen af gangen, så du skal kun besøge genbrugsstationen, hvis det er absolut nødvendigt.

Hverdage kl. 12-18

Weekend og helligdage kl. 10-18

Der er lukket for døgnåben adgang for private. Der er åben for erhverv.

For at mindske risiko for smittespredning og undgå lange køer anbefaler vi, at du kun kører på genbrugsstationen, hvis det er absolut nødvendigt, og at du følger myndighedernes anvisninger om så vidt muligt at blive hjemme.

Undgå smittespredning

Adgangen til genbrugsstationen bliver reguleret af personale på stedet. Det betyder, at bilerne bliver lukket ind i hold alt. Derfor kan der opstå ventetid uden for genbrugsstationen.

Følg disse anvisninger

• Følg anvisninger på skilte og fra personale.
  • Hold god afstand til andre (både personale og andre kunder).
  • Bliv i bilen til det er din tur til at læsse af og gå kun hen til containeren en person ad gangen.
  • Brug handsker eller brug medbragt håndsprit både før og efter besøget. Der er ikke adgang til håndvask og håndsprit på pladsen.
  • Sorter dit affald hjemmefra, og gør opholdet så kort som muligt.
  • Medbring selv handsker, skovl og kost.
  • Du kan ikke indlevere effekter til direkte genbrug,
  • Du kan ikke hente kompostjord. Det bliver muligt at hente kompost senere.

Har du ekstra dagrenovation?

Dette gælder indtil videre til og med den 13. april 2020.

Skraldebilen kører tidligere

Vi beklager de gener det evt. medfører.

Dette gælder indtil videre til og med en 13. april 2020

30. marts 2020 - Har du ekstra dagrenovation?

Hvis du oplever at have ekstra mængder dagrenovation, fordi du er mere hjemme, kan du nu sætte maks to ekstra klare sække ud til tømning på samme tømmedag som din almindelige dagrenovation. Sækkene skal være lukket med knude. Dette gælder indtil videre til og med den 13. april 2020.

30. marts 2020 - Skraldebilen kører tidligere

Nogle af vores ruter er ekstra pressede i disse dage. Det gælder dagrenovation og haveaffald. Vi har derfor udvidet tidsperioden for, hvornår skraldemanden må tømme affald. De tømmer mellem kl. 5.30 og 21.00. Vi beklager de gener det evt. medfører. Dette gælder indtil videre til og med en 13. april 2020

6. marts 2020 Information om Madam Skrald

Vi oplever for tiden mange fejlsorteringer i Madam Skrald. Det betyder, at du kan opleve, at skraldemanden ikke tømmer din beholder. Hjælp os med fortsat at sikre høj kvalitet i dit affald od undgå, at din beholder ikke bliver tømt.

3 huskeregler kan hjælpe dig på vej

1. Kun papir i papirrummet. Put ikke pap, pizzabakker, mælkekartoner eller karton i papirrummet. Pizzabakker og mælkekartoner skal til restaffald.
  2. Chipsposer, kaffeposer og emballage med en blank inderside skal til restaffald.
  3. Metalrummet er til metalemballage og altså ikke brugsgenstande af metal.

Affaldspanelet

Herlev kommunes Affaldsteam vil gerne invitere dig med ind i maskinrummet. Derfor har vi oprettet et borgerpanel, hvor du kan være med til at forme fremtidens affaldsordninger i  Herlev.

Genbrugsstationens åbningstider

Der er lukket for døgnåbent for private. Erhverv har stadig adgang.

Marielundvej 49

Mandag 12:00  - 18:00