Særligt for unge

Hvis du gerne vil engagere dig, er der masser af muligheder

Herlev Ungdomsråd

Ungdomsrådet består af en gruppe unge, der har lyst til at engagere sig i, hvordan det er at være ung i Herlev og til at sætte en række arrangementer og aktiviteter i værk.

Herlev Ungdomsskole

Ungdomsskolen tilbyder en række af spændende fritidsaktiviteter, der spænder bredt med f.eks. kreahold, rejser, musikværksted og muligheden for at tage knallertkørekort.

Læs mere om Herlev Ungdomsskole og dens aktiviteter.

Klauzdal

Klauzdal er et samlingssted for Herlevs unge, hvor de kan mødes, spille musik og sætte koncerter og andre ungdomsaktiviteter i værk. Der er flere forskellige grupper unge der holder til på Klauzdal, bl.a. de forskellige bands der bruger øvelokalerne, de mange frivillige og Ungdomsrådet. De unge fra Klauzdal deltager aktivt i Herlev Festuge.

Udover at være et spillested, udlåner Klauzdal øvelokaler og lydstudie. 

Læs mere om Klauzdal

Skate- og parkourområde

I Herlevs nordlige del, ved Hjortespringbadet og Skinderskovhallen, finder du et område til at skate og lave parkour.

Læs mere om skate og parkour her

Herlev Musikskole

Musikundervisningen på Herlev Musikskole dækker alt fra musikalsk legestue for de mindste til korsang for voksne. Fokus er på børn og unge op til 24 år. Du kan bl.a. gå til instrumental- og vokalundervisning, sammenspil og kor.

Der kan i særlige tilfælde bevilges hel eller delvis friplads efter skriftlig ansøgning. Ansøgningsskema rekvireres fra Musikskolens kontor ved at afkrydse i forbindelse med tilmeldingen. Der kan ikke søges friplads, hvis eleven er over 24 år.

Herlev Musikskole

Herlev Bygade 30, 1. sal
2730 Herlev
44 52 57 82
musikskolen@herlev.dk
http://www.herlevmusikskole.dk/
Musikskolens Facebook

Kultur og Fritid

Herlev Bygade 90
2730 Herlev
44 52 70 00
kulturogfritid@herlev.dk