Herlev Festuge

Deltag i Herlevs årlige byfest med et væld af oplevelser og aktiviteter fordelt over hele uge 35

Herlev Festuge er en lokal begivenhed, der finder sted hvert år i uge 35. I 2024 er det fra den 25. august - 1. september . I hverdagene er der sjove, spændende og anderledes aktiviteter rundt i hele Herlev, også på steder, hvor vi almindeligvis ikke har adgang.

Festugeaktiviteterne samles fredag og lørdag i bymidten med markedsstemning fra foreningsboderne, musik og underholdning fra scenerne og duften af mad fra mange forskellige køkkener. Forenings-, kultur- og handelslivet, uddannelsesinstitutioner og virksomheder samt mange hundrede frivillige ildsjæle går sammen om at skabe stemning, events og gode oplevelser for andre i løbet af festugen og vores ambition er, at festugen fra år til år udvikler sig og er et ”must” for Herlevs borgere. Man mødes under festugen, og mange forskellige aktører fra Herlev viser den mangfoldighed og idérigdom, som Herlev repræsenterer.

Aktiviteterne i bymidten fredag og lørdag finder primært sted på det afspærrede område på Herlev Bygade (Herlev Bygade 41 til Herlev Bygade 50), på pladsen foran Herlev Kirke, i Byparken bag ved Hjulmandens hus og på området rundt om Herlev Bibliotek samt på pladsen foran Herlev Rådhus. 

Tilmelding til Herlev Festuge

Så er det tid til at tilmelde aktiviteter til Herlev Festuge 2024. I tilmelder jer ved at udfylde tilmeldingsskemaet.

Læs rammer for deltagelse på Herlev Festuge

Om Herlev Festuge

Mere information på vej

FAQ

Skal du besøge festuge aktiviteterne i bymidten fredag og lørdag i festugen? 

FAQ Herlev Festuge

Kontakt

Herlev Festuge

Herlev Bygade 70
2730 Herlev
20 48 88 71 
herlevfestuge@herlev.dk

Åbningstider
Mandag 8-15
Tirsdag 8-15
Onsdag 8-15
Torsdag 8-17
Fredag 8-14
 

Herlev Festuge - her tages billeder og optages video

Herlev Festuge filmer og tager billeder af de aktiviteter der finder sted til festugen. Billederne skal vise den gode festugestemning, og bruges på Herlev Festuges Facebookside og på herlev.dk. Kontakt os på herlevfestuge@herlev.dk, hvis du ikke ønsker at optræde på billederne.