Herlev Festuge

Deltag i Herlevs årlige byfest med et væld af oplevelser og aktiviteter fordelt over hele uge 35

Herlev Festuge 2020 er aflyst

Desværre blev mit første år som formand for Herlev Festuge ikke som planlagt. Vi var i fuld gang med at planlægge Herlev Festuge 2020, og vi havde en masse spændende aktiviteter, Herlevløbet, musikindslag m.m. i gang, da landet blev ramt af Covid-19. I midten af marts blev landet sat på standby og lukket ned. Regeringen har indført forsamlingsforbud, og alle store begivenheder, festivaller og arrangementer med mere end 500 deltagere er aflyst til og med den 31. august 2020.

Herlev Festuges styregruppe har til dags dato ventet på regeringens udspil for genåbning af Danmark, i håb om, at det kunne lade sig gøre at gennemføre Herlev Festuge i et eller andet omfang. Vi har drøftet muligheden for at flytte festugen til september, men da der fortsat er stor usikkerhed om hvordan den nuværende situation vil udvikle sig, vil vi ikke tage chancen. Vi tager naturligvis regeringens og myndighedernes forbud mod store arrangementer frem til udgangen af august alvorligt, og derfor vælger vi nu helt at aflyse årets festuge. Der er for meget usikkerhed til at vi i festugen, og ikke mindst Herlev Kommune, tør tage denne chance. Derfor er vi nået til enighed om at aflyse Herlev Festuge 2020 og komme stærkt igen i 2021.

Det er styregruppen bag Herlev Festuge, der både tæller kommunale medarbejdere, frivillige og repræsentanter for Herlevs handels- og foreningsliv, der har truffet beslutningen, som bakkes op af borgmester Thomas Gyldal Petersen. Styregruppen ærgrer sig over at Herlev i år må undvære den traditionsrige festuge, men mener, at det var den eneste rigtige og forsvarlige beslutning.

På vegne af Herlev Festuge vil jeg gerne sige tak til jer borgere, aktører, handelsliv og foreninger der hvert år er en del af Herlev Festuge. Jeg håber, at I har forståelse for vores beslutning, og at I bakker op om en Herlev Festuge 2021, som er ude af dimensioner.

De bedste hilsner

Formand for Herlev Festuge,
Peter Dall

Information om Herlev Festuge

Herlev Festuge er en lokal begivenhed, der finder sted hvert år i uge 35. I hverdagene er der sjove, spændende og anderledes aktiviteter rundt i hele Herlev – også på steder, hvor vi almindeligvis ikke har adgang.

Festugeaktiviteterne samles fredag og lørdag i bymidten med markedsstemning fra foreningsboderne, musik og underholdning fra scenerne og duften af mad fra mange forskellige køkkener.

Forenings-, kultur- og handelslivet, uddannelsesinstitutioner og virksomheder samt mange hundrede frivillige ildsjæle går sammen om at skabe stemning, events og gode oplevelser for andre i løbet af festugen og vores ambition er, at festugen fra år til år udvikler sig og er et ”must” for Herlevs borgere. Man mødes under festugen, og mange forskellige aktører fra Herlev viser den mangfoldighed og idérigdom, som Herlev repræsenterer.

Organisationen bag Herlev Festuge

Organisationen bag Herlev Festuge består af en arbejdsgruppe hvori der sidder frivillige, erhvervsfolk og kommunalt ansatte, der går sammen om at skabe en festuge med oplevelser for alle. Herlev Festuge er en del af Herlev Kommune.

Se organisationsplan for Herlev Festuge.

 

Tilmelding til Herlev Festuge - for festugeaktører

Tilmeldingsfristen for at tilmelde aktiviteter til Herlev Festuge er den 17. april 2020.

 

Information til festugeaktører og kort over festugeområdet

Find forskellige praktiske informationer som  åbningstider, tilmeldingsinformation, alkoholbevilling, strøm etc.

Her kan du læse diverse praktiske informationer for festugeaktører.

Kort over festugeområdet og dermed placering af jeres aktiviteter og boder vil være tilgængelig fra juli 2020.

Musik og underholdning

Planlægningen af Herlev Festuge 2020 er i fuld gang, og her på siden offentliggør vi dette års set-up!  

Program

Glæd jer til masser af spændende, anderledes og sjove oplevelser i hele Herlev i uge 35. Programmet for Herlev festuge offentliggøres her på siden på http://.program.herlevfestuge.dk den 1. juli.

Til nogle af arrangementerne skal du købe billet eller tilmelde dig - se hvordan du gør på http://program.herlevfestuge.dk. Klik på arrangementets overskrift for at se alle oplysninger.

Trykt program i Herlev Bladet

I år kommer festugeprogrammet som omslag i Herlev Bladet i uge 34 - i en version du kan klippe ud og tage med.

Ændringer og aflysninger til programmet

Hvis et arrangement er udsolgt eller aflyst annoncerer vi det her på siden samt på Herlev Festuge Facebookside hurtigst muligt.

Spis på festugen

Under Herlev Festuge har du rig mulighed for at på en rig kulinarisk oplevelse.

Masser af lækker mad til Herlev Festuge

Du kan bl.a. nyde lækre anretninger, dejlige madpandekager, sprøde pølser, dejlige sild, gode sandwiches og gourmet hotdogs! Dertil kan du nyde kolde øl og vand eller vine fra verden rundt.

Er du lækker sulten?

Hvis du er lækkersulten er der også masser af snacks og guf til den søde tand. Nyd f.eks. store flotte pandekager eller en god kop kaffe med kage. Hvis du vil køles af i varmen, er der også masser af lækre kolde drikkevarer, slush ice, saftevand og lækre vaffelis.

Nyd lækre kulørte drinks

Lørdag eftermiddag kan du slappe af med lækre kulørte drinks lavet af forrygende bartendere.

Se de mange lækkerier i programmet fra den 1. juli.

Praktiske informationer

Her kan du få et hurtigt overblik over afspærringer, busomlægninger og andre praktiske oplysninger. På kortet kan du se placering af festuge informationen, toiletter, samaritter, parkering mv.

Bliv opdateret via Facebook

Tjek Herlev Festuges side på Facebook, hvor du løbende finder informationer og nyheder om festugen.

Kort over Bymidten

På kortet kan du orientere dig om hvor de forskellige aktiviteter i Bymidten foregår, hvor du kan parkere, købe mad og drikke, finde toiletter og mange andre ting.

Herlev Festuge Information

Du finder Herlev Festuges Information på Herlev Bygade 50C (Omvejen) bagved spiseteltet fredag og lørdag. Her kan du se programmet, få oplysninger om eventuelle ændringer eller søge svar på dine spørgsmål. Informationen er bemandet fredag og lørdag fra kl. 10-24.

Samaritter

Hvis du kommer til skade, kan du få hjælp af samaritterne på pladsen foran Herlev Kirke.

Toiletter

Fredag og lørdag er der opsat toiletvogne ved Herlev Bibliotek og i Byparken. Handicaptoiletter findes i Herlev Bymidte Butikscenter, i Hjulmandens Hus og på Herlev Bibliotek i åbningstiderne. Uden for åbningstiderne kan du kontakte festugens crew.

Parkering

Der er mulighed for parkering ved Herlev Medborgerhus, Herlev Rådhus og Herlev Bymidte.

Hvem ta’r skraldet

Hjælp med at holde byen ren – også under Herlev Festuge. Brug de mange affaldsspande, der er sat op i byen! Fredag og lørdag vil Herlev Kommunes Serviceafdeling hjælpe med at holde Bymidten pæn og ren.

Banker og hæveautomater

Arbejdernes Landsbank, Herlev Hovedgade 136
Danske Bank, Herlev Torv 17
Handelsbanken, Herlev Bygade 24
Jyske Bank, Herlev Hovedgade 108
Nordea, Herlev Torv 18

Kontakt Festugesekretariatet

Naja Meier Olsen 
herlevfestuge@herlev.dk
44 52 55 33

Tine Baadesby
herlevfestuge@herlev.dk
44 52 55 23

Herlev Festuge

Herlev Bygade 90
2730 Herlev
44 52 55 23
herlevfestuge@herlev.dk

Åbningstider
Mandag 08:30  - 15:00
Tirsdag 08:30  - 15:00
Onsdag lukket  - lukket
Torsdag 08:30  - 17:00
Fredag 08:30  - 12:00
Lørdag  -
Søndag  -