Herlev Festuge

Deltag i Herlevs årlige byfest med et væld af oplevelser og aktiviteter fordelt over hele uge 35

Herlev Festuge er en lokal begivenhed, der finder sted hvert år i uge 35- i 2022 er det fra den 29. august - 4. september . I hverdagene er der sjove, spændende og anderledes aktiviteter rundt i hele Herlev – også på steder, hvor vi almindeligvis ikke har adgang.

Festugeaktiviteterne samles fredag og lørdag i bymidten med markedsstemning fra foreningsboderne, musik og underholdning fra scenerne og duften af mad fra mange forskellige køkkener. Forenings-, kultur- og handelslivet, uddannelsesinstitutioner og virksomheder samt mange hundrede frivillige ildsjæle går sammen om at skabe stemning, events og gode oplevelser for andre i løbet af festugen og vores ambition er, at festugen fra år til år udvikler sig og er et ”must” for Herlevs borgere. Man mødes under festugen, og mange forskellige aktører fra Herlev viser den mangfoldighed og idérigdom, som Herlev repræsenterer.

Aktiviteterne i bymidten fredag og lørdag finder primært sted på det afspærrede område på Herlev Bygade (Herlev Bygade 41 til Herlev Bygade 50), på pladsen foran Herlev Kirke, i Byparken bag ved Hjulmandens hus og på området rundt om Herlev Bibliotek samt på pladsen foran Herlev Rådhus. 

Organisationen bag Herlev Festuge består af en styregruppe hvori der sidder frivillige, erhvervsfolk og kommunalt ansatte samt en arbejds- og planlægningsgruppe der primært består af kommunalt ansatte, som alle går sammen om at skabe en festuge med oplevelser for alle. Herlev Festuge er en del af Herlev Kommune.

Se organisationsplan for Herlev Festuge.

Praktiske informationer

Her kan du få et hurtigt overblik over afspærringer, busomlægninger og andre praktiske oplysninger. På kortet kan du se placering af festuge informationen, toiletter, samaritter, parkering mv.

Festugen løber af stablen i uge 35 (29. august – 4. september 2022) - og allerede søndag den 28. august skyder Herlevløbet festen i gang.

  • Mandag den 29. august til torsdag den 1. september åbner festugeaktører dørene til arrangementer rundt i hele Herlev.
  • Fredag den 2. og lørdag den 3. september mødes hele byen til fest i bymidten med musik og alskens aktiviteter.
  • Søndag den 4. september slutter festen med enkelte arrangementer forskellige steder i Herlev.

 

Bliv opdateret via Facebook

Tjek Herlev Festuges side på Facebook, hvor du løbende finder informationer og nyheder om festugen.

Kort over Bymidten

På kortet kan du orientere dig om hvor de forskellige aktiviteter i Bymidten foregår, hvor du kan parkere, købe mad og drikke, finde toiletter og mange andre ting. Kort over placering af aktiviteter kan ses i slutningen af juni 2022. 

 

Afspærring af Herlev Bygade

Under Herlev Festuge er følgende veje spærret for gennemkørsel fra torsdag den 1. september kl. 07.00 – søndag den 4. september 2022 kl. 17.00:

  • Herlev Bygade mellem Herlev Bibliotek (T-krydset) og Herlevgårdsvej
  • Højbjergvej ved Herlev Bygade (Herlev Bibliotek)
  • Pladsen foran Herlev Rådhus

 

Omlægning af buslinje 165, 167 og 168

Buslinje 165, 167 og 168 er omlagt fra torsdag til søndag til en midlertidig rute.

  • Buslinje 165 og 168 kører fra Herlev Station en midlertidig rute Herlev Station – Herlev Hovedgade –Herlev Ringvej – Herlev Bygade – Herlevgårdsvej – Hjortespringvej.
  • Buslinje 165 og 167 kører mod Herlev Station en midlertidig rute Hjortespringvej – Herlevgårdsvej – Herlev Bygade – Herlev Ringvej – Herlev Hovedgade – Herlev Station.

 

Herlev Festuge Information

Du finder Herlev Festuges Information på Herlev Bygade 50C (Omvejen) bagved spiseteltet fredag og lørdag. Her kan du se programmet, få oplysninger om eventuelle ændringer eller søge svar på dine spørgsmål. Informationen er bemandet fredag og lørdag fra kl. 10-24.

Samaritter

Hvis du kommer til skade, kan du få hjælp af samaritterne på pladsen v. Herlev Bibliotek. 

Toiletter

Fredag og lørdag er der opsat toiletvogne ved Herlev Bibliotek og i Byparken. Handicaptoiletter findes i Herlev Bymidte Butikscenter, i Hjulmandens Hus og på Herlev Bibliotek i åbningstiderne. Uden for åbningstiderne kan du kontakte festugens crew.

Parkering

Der er mulighed for parkering ved Herlev Medborgerhus, Herlev Rådhus og Herlev Bymidte.

Hvem ta’r skraldet

Hjælp med at holde byen ren – også under Herlev Festuge. Brug de mange affaldsspande, der er sat op i byen! Fredag og lørdag vil Herlev Kommunes Serviceafdeling hjælpe med at holde Bymidten pæn og ren.

Banker og hæveautomater

Arbejdernes Landsbank, Herlev Hovedgade 136
Danske Bank, Herlev Torv 17
Handelsbanken, Herlev Bygade 24
Jyske Bank, Herlev Hovedgade 108
Nordea, Herlev Torv 18

Program, sceneplaner og aktører

 

Se programmet, sceneplaner og aktører for Herlev Festuge 2022 (udkommer juli 2022). 

 

Tilmelding og praktisk information - for deltagere

Læs retningslinjer for deltagelse på Herlev Festuge. 

Herlev Festuge - festugesekretariat

Herlev Bygade 90
2730 Herlev
44 52 55 23 / 44 52 55 33
herlevfestuge@herlev.dk

Åbningstider
Mandag 08:00  - 15:15
Tirsdag 08:00  - 15:15
Onsdag 08:00  - 15:15
Torsdag 08:00  - 17:00
Fredag 08:00  - 14:15
Lørdag  -
Søndag  -