Træning i det fri

Der er masser af gode muligheder for at træne i det fri i Herlev, uanset om du vil lave hård fysisk træning eller om du vil på en rolig gåtur.

Træning i det fri

Motionsbaser
Smut en tur forbi motionsbaserne ved Lindehøjskolen. Her kan både børn og voksne træne, hoppe på trampolin, klatre, løbe og lege.

Parkour og skaterbane
Ta’ vennerne med en tur på Parkour og skaterbanen ved Hjortespringbadet. Her kan du lave fede tricks på dit skateboard på ramperne, eller træne din styrke, bevægelses- og koordinationsevne ved at lave parkour.

Bevægelseslegeplads – mest for børn og barnlige sjæle
Få pulsen op på en sjov måde – hvor børn og leg er i centrum. Her er der plads til at du kan boltre dig med bl.a. balancegang, trampoliner, gynger, klatrestativ, diverse sjove motorik øvelser mv.
Bevægelseslegepladsen ligger ved Kommenhaven 19-25 ud mod Hjortespringvej.

Motionslegepladsen Hjertet
På motionslegepladsen Hjertet, kan du få pulsen op på en sjov og anderledes måde. Motionslegepladsen ligger ved Højstensgård omkring Borgerdiget og Tvedvangen.

Lydvandring ved Kildegården
Vil du være aktiv i Herlevs skønne natur? Så ta' på en spændende lydvandring ved Kildegården, hvor du kan lytte til historier om mennesker, planter og dyr, der bor i området ved Smør- og Fedtmosen. Du kan gå turen, der er 2 km lang, på ca. 25 min. Turen starter ved Kildegården, Klausdalsbrovej 396. Du kan downloade audiowalken her. Go tur!

Sidst opdateret 02/02 2017

Kontakt


Kultur, Fritid og Erhverv

Herlev Bygade 90
2730 Herlev
Tlf: 44 52 58 24
MBH@herlev.dk

Selvbetjening_banner_bmp.bmp

Download_banner_bmp

Foretag direkte booking af baner og idrætsaktiviteter herunder: Herlev