De frivilliges historier

Hør og se, hvordan det er at være frivillig. Mød de frivillige i Herlev i en række korte dokumentarfilm.

Få forskellige ideer til, hvor og hvordan du kan blive frivillig.

Frivillige liv i Herlev

Filmen ”Frivillige liv i Herlev” er en dokumentarfilm på ca. 22 min. Her møder du Patrick Kure, der har sat sig for at finde ud af, hvem de frivillige er, og hvad der motiverer dem. Undervejs prøver han kræfter med de frivilliges arbejde og reflekterer over, hvad frivillighed er i Herlev.

Se filmen "Frivillige i Herlev"

 

Hjortegården - modtager af Herlev Kommunes Frivillighedspris 2013

Se videoen fra Hjortegårdens markedsdag, og få indblik i, hvorfor de vandt prisen - og hvad det har betydet for dem. Videoen er produceret af Herlev Ungdomsskole og instrueret af Kasper Riising.

 

Birthe Bang - modtager af Frivilligcenter Herlevs frivillighedspris 2013

Se portrættet af Birthe Bang, der koordinerer det frivillige arbejde i Kirkens Genbrug. Videoen er produceret af Herlev Ungdomsskole og instrueret af Kasper Riising.

 

Oplev stolemotionisterne i Herlev

Stole motionisterne i Herlev mødes en gang om ugen i Frivilligcenter Herlev. Rita som er frivillig instruktør i foreningen, fortæller i denne video om hvad hun får ud af at være frivillig, og hvad deltagerne på holdet får ud af hendes fantastiske indsats.

 

Oplev motivationsgruppen for Herlevborgere med diabetes

Her kan du se en video med motivationsgruppen for Herlevborgere med diabetes. Motivationsgruppen mødes en gang om ugen for at hjælpe hinanden med at finde metoder til at leve et sundt og godt liv med diabetes. De laver mad sammen, motionerer og kommer til foredrag med eksperter på området, der giver information og gode råd. Pia er frivillig instruktør i gruppen - hør Pias historie i videoen nedenfor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Center for By og Kultur

Herlev Bygade 90
2730 Herlev
Tlf. 44 52 60 21
frivillig@herlev.dk

Åbningstider
Mandag 09:00  - 14:00
Tirsdag 09:00  - 14:00
Onsdag lukket  - lukket
Torsdag 09:00  - 17:00
Fredag 09:00  - 14:00
Lørdag  -
Søndag  -